Latest News

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Ακόμη και ο Τατσόπουλος κάνει πλάκα στον Τσίπρα -Του την λέει που δεν πάει τα Θεοφάνεια στον Πειραιά

Ειρωνικά σχολίασε ο Πέτρος Τατσόπουλος τα δημοσιεύματα ότι τόσο ο Αλέξης Τσίπρας, όσο και ο Προκόπης Παυλόπουλος, δεν επιθυμούν να παραστούν στην εορτή των Θεοφανίων στο λιμάνι...
του Πειραιά.
 Ο λόγος είναι - λέει- ότι δεν θέλουν να συναντήσoυν τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ επειδή έκανε ακραίες δηλώσεις κατά του συμφώνου συμβίωσης.(Περισσότερα εδώ) 
«Όχι, Αλέξη μου
. Να πας, παιδί μου. Να πας. Να φιλήσεις το χέρι του Παναγριότατου και να του εξηγήσεις πως δεν γνώριζες, όταν υπέγραφες το αναθεματισμένο σύμφωνο συμβίωσής σου με την Περιστέρα, ότι αποδέχεσαι ταυτοχρόνως μια "πορνική σχέση" και ότι διαπράττεις "κακούργημα". Πως τα νεύρα σου είναι λίγο πειραγμένα τώρα τελευταία. Πως συχνά έχεις τη ψευδαίσθηση ότι ζεις το 2016 μετά Χριστόν σε ένα αυτο-αποκαλούμενο κοσμικό κράτος, μέλος του σκληρού πυρήνα μιας αυτο-αποκαλούμενης Ευρωπαϊκής Ένωσης» σχολίασε ο συγγραφέας και στέλεχος του Ποταμιού, εξαπολύοντας επίθεση στον Μητροπολίτη Πειραιώς.

«Ο Παναγριότατος είναι άνθρωπος με κατανόηση. Θα διεισδύσει στην ταραγμένη συνείδησή σου. Θα μεσολαβήσει στον αυτοκράτορα Θεοδόσιο και θα του ζητήσει να σου απονεμηθεί χάρη. Το πολύ-πολύ να σου κόψουν τη μύτη, να σε τυφλώσουν και να σε κλείσουν δια βίου σε κανένα μοναστήρι. Μην το συζητάς. Πάλι κερδισμένος θα βγεις. Να πας, παιδί μου. Να πας» καταλήγει ο Πέτρος Τατσόπουλος. 

Σημειώνεται ότι αντιδράσεις
 προκάλεσαν και οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Κορίνθου Διονυσίου στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του, με τις οποίες ουσιαστικά «ευχήθηκε» στον πρωθυπουργό σύμφωνο συμβίωσης στα παιδιά του.