Latest News

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Αυτά είναι τα πέντε σημάδια που λένε ότι "καίγεται" για πάρτη σου!

To ρομαντικό δείπνο 
μπορεί να ξεδιαλύνει 
το τοπίο, αν είσαι παρατηρητικός και υποψιασμένος... 


1. Σου δίνει μεγάλη προσοχή 

Αν γυρίσει το κάθισμά της στο τραπέζι έτσι ώστε να είστε απέναντι και να έχει πλήρη θέα του προσώπου σου, είναι ένα πολύ καλό σημάδι. Εσύ λοιπόν πρέπει να της δώσεις κάτι που να αξίζει να κοιτάει. Μην ξεχνάς ότι οι γυναίκες έχουν ταλέντο στην αποκωδικοποίηση της γλώσσας του σώματος. Φρόντισε η στάση σου να εμπνέει αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Αν πάλι το σώμα της δεν είναι στραμμένο προς τα εσένα, πρόσεξε αν αφαιρείται κατά τη διάρκεια της συζήτησης ή αν σε κοιτάζει συνεχώς, προτού απογοητευτείς. 

2. Δοκιμάζει από το πιάτο σου 

Αμ είσαι κι εσύ σαν τον Τζόι από τα Φιλαράκια, καλά θα κάνεις να μη δείξεις τον εκνευρισμό σου, αλλά να χαρείς αφού αυτό δείχνει πως προσπαθεί να σπάσει τον πάγο. Τάισέ την κοιτώντας τη στα μάτια και κινώντας αργά το πιρούνι προς το στόμα της, θα εισπράξει σίγουρα το σεξουαλικό κάλεσμα. 

 3. Σου κάνει κοπλιμέντα 

Καταρχάς θα πρέπει να ξέρεις πως δεν υπάρχει γυναίκα που να μην αγαπάει να δέχεται κοπλιμέντα. Αν στα ανταποδώσει είναι ένα καλό σημάδι. Αν πάλι απαντήσει με ένα απλό "ευχαριστώ", είναι αποτρεπτικό στοιχείο.

4. Θέλει να μάθει περισσότερα για εσένα 

Στο ίδιο πνεύμα με το παραπάνω σημάδι κινείται και εδώ η κατάσταση. Ρώτησέ τη για τα παιδικά της χρόνια, για τις σπουδές της και αν ενδιαφερθεί να μάθει τα αντίστοιχα για εσένα, σημαίνει ότι της αρέσεις και θέλει να σε γνωρίσει καλύτερα. Ακόμη έτσι θα καταλάβεις αν έχετε κοινά και είναι ο πιο εύκολος τρόπος να σπάσει ο πάγος.

5. Απολαμβάνει πραγματικά το επιδόρπιο 

Κι όταν λέμε επιδόρπιο δεν εννοούμε αυτό που μπορεί να σκέφτηκε το πονηρό μυαλό σου, αλλά το γλυκό μετά το κυρίως πιάτο. Αν λοιπόν δείχνει να το απολαμβάνει μουγκρίζοντας με κλειστά τα μάτια, η κοπέλα σου δίνει να καταλάβεις ότι βρίσκεται σε μια ερωτική, ηδονιστική κατάσταση. Τι καλύτερο από το να συμμετέχεις κι εσύ...;