Latest News

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Ημέρες Θάλασσας: Πάμε (μέγαρο και μετά) Πειραιά! Καλά πόσο θα κοστίσουν οι εκδηλώσεις στο Δήμο

"Αλμυρά" φαίνεται πως θα κοστίσουν στους δημότες οι "Ημέρες Θάλασσας" που διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά στο πλαίσιο του εορτασμού της...
Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας 2015.

Τουλάχιστον στις 60.000 ευρώ ανέρχονται τα  πρώτα έξοδα κυρίως για την διαφημιστική προβολή των εκδηλώσεων, όπως προκύπτει από τρία θέματα που έρχονται προς έγκριση στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά.

Ειδικότερα,  τα τρία θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

ΘΕΜΑ 10ο: «Έγκριση δαπάνης  και διάθεση  πίστωσης για Υπηρεσίες Διαφημιστικής Εκστρατείας για τις εκδηλώσεις που αφορούν στον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας και των Ημερών Θάλασσας,  οι οποίες θα λάβουν χώρα  στον Πειραιά από τις 28-31 Μαΐου 2015, ποσού 20.000 €, (συμπ/νου ΦΠΑ)».           

ΘΕΜΑ  11ο: «Έγκριση δαπάνης  και διάθεση  πίστωσης για την προμήθεια επικοινωνιακού υλικού και άλλων εντύπων, για τις εκδηλώσεις που αφορούν στον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας και των Ημερών Θάλασσας,  οι οποίες θα λάβουν χώρα  στον Πειραιά από τις 28-31 Μαΐου 2015, ποσού 20.000 €, (συμπ/νου ΦΠΑ)».           
  
ΘΕΜΑ 12ο: «Έγκριση δαπάνης  και διάθεση  πίστωσης για υπηρεσίες εγκατάστασης οπτικοακουστικού εξοπλισμού, για τις εκδηλώσεις που αφορούν στον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας και των Ημερών Θάλασσας,  οι οποίες θα λάβουν χώρα  στον Πειραιά από τις 28-31 Μαΐου 2015, ποσού 20.000 €, (συμπ/νου ΦΠΑ)».     

@ Αν αυτά είναι ένα μέρος των εξόδων για την διαφημιστική προβολή των εκδηλώσεων,  φανταστείτε πόσο θα κοστίσουν συνολικά οι "Ημέρες Θάλασσας" του Δήμου Πειραιά...