Latest News

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Ποιοι είναι οι δύο διαχειριστές του κλαμπ " Έτσι Απλά" στο Μικρολίμανο - Πως είχαν συλλάβει τον Αλβανό...

MAKELEIO MIKROLIMANOΣτο μικροσκόπιο των ερευνών της Ασφάλειας μπήκαν οι δύο πρώην αστυνομικοί, οι οποίοι φέρονται ως διαχειριστές του νυχτερινού μαγαζιού «Έτσι Απλά» στο Μικρολίμανο, που έγινε στόχος του Αλβανού κακοποιού με...
το καλάσνικοφ.
Οι  αξιωματικοί της ΕΛΑΣ θεώρησαν ότι οι δύο φερόμενοι διαχειριστές του μαγαζιού έχουν ρόλο κλειδί για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, καθώς μπορούν να αντλήσουν στοιχεία από αυτούς που ενδεχομένως βοηθήσουν την εξέλιξη των ερευνών. Πρόκειται για έναν αστυφύλακα που στο παρελθόν έχει προφυλακιστεί για αδικήματα που σχετίζονται με το χώρο της νύχτας και τον μεγαλύτερο αδερφό του –πρώην αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ.- που, επίσης, έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για μία από τις υποθέσεις στις οποίες φερόταν ως πρωταγωνιστής ο αδερφός του. Τα δύο αδέλφια τελικά αθωώθηκαν αλλά αυτό δεν απέτρεψε την αποπομπή τους από το Σώμα, αν και οι ίδιοι αρνούνται όλες τις κατηγορίες.
Τα δύο αδέρφια άρχισαν να διαχειρίζονται το μαγαζί που έγινε στόχος πρόσφατα, ενώ προηγουμένως ασχολούνται, σύμφωνα με πληροφορίες, με άλλο νυχτερινό κατάστημα που βρίσκεται στην ίδια περιοχή. Στην Ασφάλεια κατέθεσαν, όπως αναφέρουν αξιόπιστες πηγές, ότι δεν γνώριζαν τον Αλβανό κακοποιό που γάζωσε το μαγαζί και πως πιστεύουν ότι η επίθεση δεν σχετίζεται καθόλου με τους ίδιους και το κατάστημα.
Είχε εμπλακεί σε ληστεία
Ο Αλβανός  δράστης του μακελειού στο Μικρολίμανο είχε εισβάλλει μαζί με δύο συνεργούς του στο σπίτι του πρώην βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Γιαννέλη παραμονή της πρωτοχρονιάς το 2009. Η Αστυνομία τον συνέλαβε και καταδικάστηκε για τη ληστεία αυτή, όπως και για άλλα σοβαρά αδικήματα, σε πολυετή κάθειρξη. Το 2014 αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους και συνέχισε την εγκληματική δράση του.