Latest News

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Πρεμιέρα στο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόληση των παιδιών του Πειραιά


slider 3Ατελείωτο παιχνίδι, κέφι, γέλια και ξεγνοιασιά επιφυλάσσει το Καλοκαιρινό Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά  6 – 15 ετών  που οργανώνουν και φέτος η  Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά (ΚΟΔΕΠ) του...Δήμου Πειραιά.

Με μεγάλη ανταπόκριση ξεκίνησε  σήμερα η πρώτη περίοδος του προγράμματος που  συμμετέχουν 150 παιδιά και ολοκληρώνεται στις 27 Ιουνίου. 



Τα παιδιά συμμετέχουν καθημερινά σε πλούσιες δραστηριότητες εντός και εκτός του σχολείου, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων: Κολυμβητήριο, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Θεατρικό παιχνίδι, Χορό, Μαγειρέματα, Επισκέψεις σε χώρους πολιτισμού, εκδρομές για παιχνίδι και πικ νικ και ό, τι άλλο μπορεί να κάνει τα παιδιά να διασκεδάσουν με την ψυχή  τους και να περάσουν ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι στην πόλη. 
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της προέδρου της ΚΟΔΕΠ, Πασχαλίνα Καλαγιά, η οποία φιλοδοξεί το πρόγραμμα να δώσει διέξοδο στους γονείς ώστε να ανταποκριθούν καλύτερα στις εργασιακές και προσωπικές τους υποχρεώσεις, ενώ τα παιδιά να αξιοποιούν τον ελεύθερο χρόνο τους με τον πιο ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο.
Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 8.30 το πρωί και ολοκληρώνεται στις 13.30 το μεσημέρι, ενώ εξελίσσεται σε τρεις περιόδους: Ακολουθούν άλλες δύο περίοδοι διάρκειας 10 ημερών με έναρξη στις 30 Ιουνίου και στις 14 Ιουλίου αντίστοιχα.