Latest News

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Αυτός "κλείδωσε" υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά (ΕΙΚΟΝΑ)


Ένα πρόσωπο - έκπληξη "κλείδωσε" για την αντιπεριφέρεια Πειραιά με τον συνδυασμό του Γιώργου Κουμουτσάκου. Πρόκειται για τον γιατρό...
 Κυριάκο Καλογεράκο, ο οποίος είναι χειρουργός, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών). Μπορεί να μην ήταν από τα φαβορί και το όνομα του δεν είχε ακουστεί σχεδόν καθόλου. 
Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "Rerportaz Net", αυτός είναι τελικά ο εκλεκτός υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης του γαλάζιου ψηφοδελτίου για τον Πειραιά. Μάλιστα, όσοι τον γνωρίζουν προσωπικά λένε ότι πρόκειται για σοβαρό άνθρωπο και εκφράζονται με κολακευτικά λόγια. Το ίδιο συμβαίνει με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Γιώργο Κουμουτσάκο, ο οποίος κατά την προσωπική μας άποψη είναι μακράν ο πιο αξιόλογος απ' όσους έχουν ανακοινωθεί για την Περιφέρεια Αττικής. Όμως η μάχη του είναι εξαιρετικά δύσκολη με την εικόνα διάλυσης των τοπικών οργανώσεων της ΝΔ σε συνδυασμό με το αρνητικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί για την κυβέρνηση στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας. Οι γαλάζιοι αντιπεριφερειάρχες στην Αττική αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα τις επόμενες ημέρες . 
Ποιος είναι Κυριάκος Καλογεράκος

Ο Κυριάκος Καλογεράκος γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Τελείωσε το λύκειο στην Ιωνίδειο Πρότυπο Σχολή Πειραιά. Αποφοιτώντας από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1986, υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στην Πολεμική Αεροπορία ως Έφεδρος Ανθυποσμηναγός-Ιατρός αρχίζοντας την άσκησή του ταυτόχρονα εις την ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, την οποία συνέχισε και ολοκλήρωσε στο Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά το 1992, όπου υπηρέτησε και ως ειδικευμένος πια χειρουργός. 

Υπηρέτησε στη Χειρουργική Κλινική Μαστού του Ογκολογικού Νοσοκομείου του Ι.Κ.Α. «Γ. Γεννηματάς» και από το 2004 έως και σήμερα εργάζεται στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «ΜΕΤΑΞΑ» κατέχοντας τη θέση του υπεύθυνου της Μονάδας Μαστού του Νοσοκομείου. 
Υπήρξε Καθηγητής στη Νοσηλευτική Σχολή του Τζανείου Νοσοκομείου. 
Ο Κυριάκος Καλογεράκος είναι Γενικός Γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά και δραστηριοποιείται στα πολιτιστικά και πολιτικά δρώμενα της πόλης μας.