Latest News

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Γιατί καθυστερεί ο διαχειριστικός έλεγχος...


Ένας χρόνος έχει περάσει από την ανακοίνωση του απερχόμενου Δημάρχου ότι ξεκινά ο διαχειριστικός έλεγχος στα πεπραγμένα του Δήμου Πειραιά για τα ...


έτη 2002-2010.


Μάλιστα, για να δείξει πόσο διάτρητη είναι η διαδικασία, αλλά και για να δικαιολογήσει την χιλιοπειπωμένη ατάκα του «όλα στο φως» ανακοίνωσε πως θα ζητήσει να ελεγχθεί και ο πρώτος χρόνος της δικής του θητείας.

Η διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου στον Δήμο Πειραιά που πραγματοποιείται ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και όχι του Δημάρχου, μετά από ένα χρόνο παραμένει στο σκοτάδι.

Εκτός από μια δήλωση του Βασίλη Μιχαλολιάκου στην ραδιοφωνική του εκπομπή τον Ιανουάριο ότι «ολοκληρώνεται σε δύο μήνες» κανείς δεν γνωρίζει σε ποιο στάδιο βρίσκεται ο διαχειριστικός έλεγχος και αν οι ελεγκτές –μέχρι στιγμής- έχουν ευρήματα τα οποία επισύρουν ποινική διερεύνηση.

Κι όλα αυτά την στιγμή που τώρα είδε το φως της δημοσιότητας η είδηση ότι το ΣΔΟΕ κάνει «φύλλο και φτερό» τα πεπραγμένα Μιχαλολιάκου-ΟΠΑΝ (και) για το Δημοτικό Θέατρο.


@Μήπως είναι επιτακτική ανάγκη να ολοκληρωθεί ο διαχειριστικός έλεγχος και να δοθούν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα του πορίσματος των ελεγκτών στο πλαίσιο –πάντα- της διαφάνειας; Λέμε μήπως...