Latest News

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Το επικοινωνιακό ναυάγιο της υποψηφιότητας Μιχαλολιάκου

Ο κόσμος το χει τούμπανο και αυτός κρυφό καμάρι. Κάπως έτσι ή μάλλον ακριβώς έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η υποψηφιότητα του απερχόμενου...
δημάρχου  Πειραιά.
Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα θεωρούσαν πως ο απερχόμενος Δήμαρχος θα είναι εκ νέου υποψήφιος, ωστόσο ο ίδιος προσπάθησε ατυχώς να προσθέσει σασπένς στην δεδομένη κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές. 
Μάλιστα απέφευγε συστηματικά και κατ επανάληψη να ξεκαθαρίσει το τοπίο με το πρόσχημα ότι "δεν θέλει να ξεκινήσει νωρίς την προεκλογική μάχη".
Την τακτική αυτή δεν ακολούθησαν υποψήφιοι δημοτικοί του σύμβουλοι, οι οποίοι ανακοινώνουν όπου σταθούν και όπου βρεθούν την υποψηφιότητά τους, ζητώντας τον πολυπόθητο σταυρό. 
Και δικαίως καθώς ο καθένας θέλει "να το παλέψει" και δεν μπορεί να περιμένει την επίσημη δήλωση καθόδου του Μιχαλολιάκου. 
Όσοι έχουν τα κονέ το ανακοινώνουν μέσω τηλεοπτικών εκπομπών, όσοι δεν διαθέτουν lifestyle backround έχουν στραφεί στο Facebook και τα λοιπά social media, τα οποία τον τελευταίο καιρό έχουν πλημμυρίσει από τραγικά ρετουσαρισμένες φωτό υποψηφίων, που όλοι μα όλοι κοιτάζουν το...άπειρο.
Προφανώς θέλουν να σηματοδοτήσουν τη ματιά στο μέλλον που προμηνύεται λαμπρό (;).
Μοιραία ναυάγησαν επικοινωνιακά τα σχέδια του απερχόμενου Δημάρχου να κρατήσει σε "αγωνία" όποιους και όσους ενδιαφέρονται για την εκλογική του κάθοδο αν και ελάχιστοι ασχολούνται κάτω στο λιμάνι...

@Με λίγα λόγια, στις 31 Μαρτίου όταν θα πραγματοποιήσει την εκδήλωση στον ΟΛΠ για να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, απλά θα είναι το κερασάκι στην τούρτα του επικοινωνιακού ναυαγίου του απερχόμενου Δημάρχου...