Latest News

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Η σιωπή είναι χρυσός για το Δημοτικό Θέατρο;(ΕΓΓΡΑΦΑ)

Ένα ερώτημα αναζητά απάντηση από το Δήμο Πειραιά και τον ΟΠΑΝ σχετικά με  τα 50.000 ευρώ για την προβολή του Δημοτικού Θεάτρου της πόλης, όπως είχε αποκαλύψει το Reportaz Net (ΕΔΩ).
 ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ...

Επανερχόμαστε γιατί έως τώρα η απερχόμενη Δημοτική αρχή Μιχαλολιάκου σιωπά εκκωφαντικά. Εδώ και μέρες δεν έχει δώσει καμία απάντηση τι ακριβώς αφορά στη συγκεκριμένη υπηρεσία και ποια φυσικά πρόσωπα ή εταιρεία θα πληρωθεί με 50.000 ευρώ για το 2014.


Σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση του ΟΠΑΝ στις 14-2-2014, εγκρίνει τη δαπάνη για τη σχετική πίστωση ύψους 50.000 ευρώ με τίτλο " Παροχή υπηρεσιών προβολής και προώθησης με εξειδικευμένες υπηρεσίες marketing Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά" του προϋπολογισμού έτους 2014".


Ιδού η απόφαση του ΟΠΑΝ





Σημειώνεται ότι το θέμα έφτασε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά (ΕΔΩ) και ο μεν Δήμαρχος εμφανίστηκε να μην έχει ιδέα (ΕΔΩ), ενώ ο πρόεδρος του ΟΠΑΝ υποστήριξε γενικά και αόριστα ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, όταν κλήθηκε τηλεφωνικά να δώσει εξηγήσεις για το θέμα. (ΕΔΩ)

@ Ρωτάμε, λοιπόν, τι ακριβώς κρύβεται πίσω από τη συγκεκριμένη απόφαση για το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και ποιος ή καλύτερα ποια παίρνει τα 50.000 ευρώ που είναι δημόσιο χρήμα;