Latest News

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Η αλήθεια για την Πασχαλίνα Καλαγιά-Καραμαλάκου...

Φαίνεται πως μπέρδεψε κάποιους κάτω στο λιμάνι μια εντελώς "φάλτσα πληροφορία" που αναδημοσιεύτηκε προφανώς αμάσητη για την Πασχαλίνα Καλαγιά- Καραμαλάκου. 
Η πληροφορία...


έλεγε, μεταξύ άλλων, ότι το ΣΔΟΕ ελέγχει την υπεύθυνη των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Πειραιά!

Αν και όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στον Πειραιά δεν ασχολήθηκαν με το "θέμα", καθώς κατάλαβαν ότι πρόκειται περί παρεξήγησης. Κάτι τέτοιο ήταν προφανές και στον πιο αδαή, αφού, είναι πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ (Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά) και δεν έχει καμία σχέση με τα πολιτιστικά του Δήμου, τουλάχιστον την τελευταία δεκαετία.  
Ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε κάποιους να γράψουν τα δικά τους που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, καθώς δεν υφίσταται θέμα έρευνας του ΣΔΟΕ.
Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι όσοι έχουν περάσει από θέσεις ευθύνης και διαχειρίζονται δημόσιο χρήμα δεν πρέπει να ελέγχονται από τις αρμόδιες αρχές, κάτι που φανταζόμαστε δεν θα είχε αντίρρηση ουδείς και πολύ περισσότερο η ίδια.  Μάλιστα, σε πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο είχε δηλώσει πως η ΚΟΔΕΠ είναι ανοιχτή σε οποιοδήποτε έλεγχο. Αποτελεί μια δημοτική επιχείρηση που δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ σε προμηθευτές, χωρίς να επιβαρύνει τα ταμεία του Δήμου, καθώς το έργο της βασίζεται σε χορηγίες.
Κατά γενική ομολογία η παρουσία της Πασχαλίνας Καλαγιά - Καραμαλάκου έχει αποδείξει ότι μοναδικός της σκοπός αποτελεί η προσφορά στον συνάνθρωπό που έχει ανάγκη.
Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το κοινωνικό της έργο αναγνωρίζεται ακόμα και από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, που λένε μόνο θετικά λόγια για τις κοινωνικές της πρωτοβουλίες.  
@ Αυτή είναι η αλήθεια για την Πασχαλίνα...