Latest News

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Όταν η Ζωή Ρούσσου κάνει εκλογές...

Αν θέλετε να μάθετε τι κάνει αυτή την εποχή η Ζωή Ρούσσου, τότε να σας πούμε πως δεν περιορίζεται μόνο στα καθήκοντά της στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά, αλλά κάνει...
και εκλογές!
 Η δημοτική σύμβουλος συμμετέχει στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά. 
Μάλιστα, όπως πως μας ενημέρωσε ένας φίλος, πριν από λίγες ημέρες απέστειλε κι επιστολή πρός τον υπουργο Οικονομικών, επισημαίνοντας την φορολογική καταιγίδα που πλήττει σήμερα  τον κλάδο των δικηγόρων. 
Στην επιστολή της τονίζει χαρακτηριστικό ότι ο ΦΠΑ 23% σε πενιχρά εισοδηματα, 26% φορολόγηση εισοδήματος από το πρώτο ευρώ,η ετήσια εισφορά στον Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά,το ανύπαρκτο ετησιο μερισμα,και η καταργηση του αφορολογητου οριου εχουν οδηγησει τον κλαδο στην εξαθλιωση.
Η Ζωη Ρουσσου υποψηφια με την παραταξη "Δικηγορικη Συμμαχια-Δυναμικη Παρουσια" επισημαινει στην επιστολη της οτι κυριο χαρακτηριστικο πλεον ειναι η δραματικη μειωση της δικηγορικης υλης με αποτελεσμα το ενα γραφειο βα κλεινει μετα το αλλο,ενω ο τζιρος εχει μειωθει κατα 70%.Η συντριπτικη πλειοψηφια των 2.000 δικηγορων του Πειραια αντιμετωπιζει αυτη τη στιγμη προβλημα επιβιωσης.Ενα μονο ενδεικτικο στοιχειο της δεινης οικονομικης καταστασης ειναι οτι οι αγοραπωλησιες ακινητων μετα την βαρια φορολογηση της ιδιοκτησιας εχουν μειωθει κατα 80% με ο,τι και αν αυτο συνεπαγεται για την βιωσιμοτητα του κλαδου.
Γραφεια συγχωνευονται ακομα και στο κεντρο της πολης,ενω τα τελευταια χρονια πολλοι δικηγοροι στη πλειοψηφια τους νεοι αναγκαζονται να κλεισουν τα γραφεια τους και να μετατρεψουν το σπιτι τους σε εργασιακο χωρο". 
@ Αυτά, λοιπόν, κάνει η Ζωή Ρούσσου, οκ φίλε;