Latest News

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Ο Μιχαλολιάκος θα κάνει πόλεμο στον Σαμαρά!

Σε θέση μάχης βρίσκεται - λέει τώρα- ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο οποίος είναι ήδη έτοιμος να κάνει πόλεμο με την κυβέρνηση Σαμαρά...

Αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά το είπε ο ίδιος στην εκπομπή του. Μάλιστα, αιτία πολέμου δεν είναι η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, αλλά η κατάσταση στο χώρο από το ΣΕΦ μέχρι το Μοσχάτο.
Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε στην εκπομπή-παράπονο στο δημοτικό ραδιόφωνο, όταν υποτίθεται πως ρωτήθηκε από ακροατή αν πρόκειται να γίνουν δράσεις καθαρισμού γύρω από το ΣΕΦ, όπως στο Κοιμητήριο της Ανάστασης.
 Εκεί, ο Δήμαρχος έδωσε την απίστευτη απάντηση, λέγοντας:
«Εδώ θα έχω το μεγάλο πόλεμο με την κυβέρνηση Σαμαρά. Η έκταση από το ρέμα που μας χωρίζει με το Μοσχάτο μέχρι τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο θα ανήκει στο Δήμο Πειραιά. Να παραιτηθούν από κάθε άλλη σκέψη για ΤΑΙΠΕΔ και άλλες παρόμοιες. Ο Πειραιάς εγκαταλείφθηκε για δεκαετίες, δεν θα πληρώσει το «πάπλωμα»!
Όμως δεν σταμάτησε εδώ. Ο ίδιος συνέχισε:
"Το έχω πει και στον κ. Τζαβάρα και στον κ. Παναγιωτόπουλο: «Τελειώνετε». Δεν μπορείτε να βάζετε ένα συρματόπλεγμα και να λέτε: «Έργα Υπουργείου Πολιτισμού» χωρίς να γίνεται τίποτα και στην ουσία  ο χώρος αυτός να μετατρέπεται σε σκουπιδότοπο. Αυτό πρέπει να τελειώνει...".  
@ Καλά καθαρίστε την τριτοκοσμική περιοχή γύρω από το ΣΕΦ και μετά παίζετε... πόλεμο, γιατί ρε παιδιά είπαμε "πρώτα η δουλειά μετά η διασκέδαση..."!