Latest News

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Aπάντηση Μπρατσόλη στο "Reportaz Net"

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά Στέλιος Μπρατσόλης απάντησε στο σχόλιο του "Reportaz Net" ΔΕΣ για την εκδήλωση με τις βραβεύσεις των ποδοσφαιρικών σωματείων...
του Πειραιά.
 Η επιστολή- δημοσιεύεται αυτούσια με την γραμματική και το συντακτικό του υπογράφοντος- είναι η εξής:

"Με έκπληξη Διάβασα το περιεχόμενο του θέματος ' το Μεγάλο Πανηγυρακι του Πειραιά 'Που αναρτησατε στο portal σας ,σήμερα 27/1/13 και αναφέρεται Μειωτικα στην Μεγαλη Παμπειραικη Γιορτή Βραβευσεων Του Ερασιτεχνικού Κοινωνικού Ποδοσφαιρου - που διοργανώνει η Διοίκηση της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά αύριο Δευτέρα στις 18.30 στην Ιστορική Αίθουσα Μελινα Μερκουρη του ΣΕΦ.

Κύριοι
Με το Περιεχόμενο της Ανωτέρω Ανάρτησης δεν ' Βάλλεται ' κατα των προσπαθειων της Διοικησης της ΕΠΣΠ , Αλλα ΥΠΟΤΙΜΑΤΑΙ και τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΜΑΣ  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ που ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ  ΑΥΡΙΟ , και Ταυτόχρονα  ' Βαλλεται ' κατα όλων των Παμπειραικων Σωματείων μας , των 2000 αγώνων που Ετησίως Πραγματοποιούν οι Διοργανώσεις μας , και κυρίως ! Κατα των 10.000 και πλέον Ποδοσφαιριστων των Σωματείων μας - που Παίζουν Μπαλλα , Αγωνίζονται , Ματωνουν , Πρωταγωνιστούν η μη , Αλλα περιμένουν στην ετήσια Γιορτή τους ! Να παραλάβουν μαζι με το Σωματειο τους Το Ηθικό Επαθλο Βραβείο τους , που δικαιωματικά Κατέκτησαν στα Γήπεδα ! Γήπεδα για τα οποία ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ  Συσωμος  ο Ποδοσφαιρικός Πειραιάς Να αναβαθμιστούν , να δημιουργηθούν ΝΕΑ  η να ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ οπως Αυτο το Πραγματι ' Πολυτραυματισμενο'  γηπεδο Ποδοσφαιρου του ΣΕΦ .
Ειδικα για το Γηπεδο Του ΣΕΦ που εχουν ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ  /ελειψει αλλου/ Εδρα 15 σωματεία μας του Κεντρικού Πειραιά , Σας Γνωρίζω - γιατί προφανώς δεν ! Γνωρίζεται η εχεται αποδεχθεί αδιασταυρωτα την Παραπληροφόρηση / Παραπληροφορωντας και τους Αναγνώστες σας - οτι όχι Μόνο δεν έχουμε βραβεύσει ( ουτε βραβευουμε Αυριο ) Κανέναν! για την σημερινη του εικονα , αντιθετως εχουμε Καταγειλει ολους ! τους Αρμοδιους για την Απαράδεκτη Αθέτηση των εξαγγελιών τους - της Πλήρους ,Ασφαλούς , Συνχρονης  Ανακατασκευής του .
Αυτο ! Το περιεχομενο ,Θα Κυριαρχήσει και Αύριο Στην Διεκδικητική ! Γιορταστική ! Εκδήλωση μας - την οποία σας καλώ , να παρακολουθησεται , να Καταγράψεται και να πληροφορησεται έγκριτα τους Αναγνώστες σας.
Σας καλω δε ! Στην Αυριανή Γιορτή μας και για ένα Επιπρόσθετο λόγο ..
Για να χειροκροτησεται Μαζι μας ! Τα 20 Παιδιά , Ποδοσφαιριστές των Σωματείων Μας που Εισήχθησαν την προηγούμενη Χρονια στα Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.
Η ΑΞΙΑ αυτης της ΠΡΩΤΗΣ και ΚΥΡΙΑΣ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΗΣ μας ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ  αντανακλά  φυσικα , την Διοικητικη Αθλητική Φιλοσοφία Της Διοικησης μας - Που Στοχεύει με την Εργασία της στην Ολο και μεγαλύτερη Σύνδεση του Ποδοσφαιρου μας ,Με την Γνώση , Την Ποδοσφαιρικη Επίδοση  και την Προοδο των κοινωνίων της  κάθε Παμπειραικης  Γειτονιάς μας ολων των Πολεων και Περιοχών της Ιστορικής μας ΕΝΩΣΗΣ - που εκτεινεται απο την Αίγινα εώς τις Τσιτζιφιες τη Καλιθεας.
...Σας Περιμένουμε !
Σας Ευχαριστω ! Για την Φιλοξενία .

Στέλιος Μπρατσολης


Προεδρος της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά"


@ Προς το παρόν δεν κάνουμε κανένα σχόλιο, αλλά θ' απαντήσουμε μόλις βρούμε χρόνο...