Latest News

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Το "REPORTAZ NET" απαντά στο Στέλιο Μπρατσόλη για το πανηγύρι στον Πειραιά


Με έκπληξη (sic!) λάβαμε την επιστολή-απάντηση του Στέλιου Μπρατσόλη για ανάρτηση του "Reportaz Net" σχετικά με την αποψινή εκδήλωση απονομής βραβείων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου... 

του Πειραιά.

Εκείνο που εντυπωσίασε περισσότερο είναι τα αντανακλαστικά του προέδρου, καθώς απάντησε σε χρόνο ρεκόρ στο σχόλιο με τίτλο " Το μεγάλο πανηγυράκι του Πειραιά". (Εδώ) Ίσως η ταχύτητα αυτή μπορεί να δικαιολογήσει και τα τυχόν λάθη, τα οποία μάλλον χρειάζεται -ορισμένα τουλάχιστον- να τα διευκρινίσουμε για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. 
Το πρώτο είναι πως το "Reportaz Net" δεν είναι portal, αλλά blog. Δεν πρόκειται για επιχείρηση τύπου, αλλά για ιστολόγιο άποψης. Η διαφορά είναι τεράστια και νομίζουμε κατανοητή στον καθένα. 
Το δεύτερο είναι πως συνήθως μια απάντηση αποστέλλεται στον άμεσα ενδιαφερόμενο. 
Σε κάθε περίπτωση, μια απάντηση δεν μπορεί να χρησιμοποιείται σαν δελτίο Τύπου με διάφορους σχετικούς και άσχετους παραλήπτες. Αυτό δεν μπορεί να μην το γνωρίζει ένας άνθρωπος της επικοινωνίας, εκτός κι αν αποτέλεσε απλώς ευκαιρία για προβολή. 
Πάντως, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε για την δωρεάν διαφήμιση, αν κι αυτό σίγουρα έγινε ερήμην μας.
Επί της ουσίας του περιεχομένου της επιστολής θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι από την ανάρτηση δεν "βάλλεται" κανένας αθλητής και κανένα σωματείο. (Μην τρελαθούμε και μη λαϊκίζουμε εντελώς)! 
Ούτε υποτιμάται κανένας πρωταθλητής Ολυμπιακός, εκτός ίσως από τον πρόεδρο του που δέχεται να  βραβεύεται σχεδόν κάθε χρόνο! Φέτος θα μπορούσε να ήταν δικαιολογημένη η βράβευσή του αν είχε διαθέσει όσα χρήματα χρειάζονται για τις επισκευές του "τραυματισμένου" ΣΕΦ.
Κάτι που προφανώς δεν έκαναν οι τοπικοί παράγοντες που βραβεύτηκαν όλα τα προηγούμενα χρόνια. (Αν θέλετε μπορούμε να γράψουμε και τα ονόματά τους). Όμως αυτούς  ίσως θα ήταν καλό είναι τους αναφέρεται ονομαστικά στην αποψινή εκδήλωση. 
Τέλος, ευχαριστούμε για τη δημόσια πρόσκληση, αλλά δυστυχώς ήρθε καθυστερημένα και δεν θα μπορέσουμε να παραβρεθούμε στη "γιορτή"...