Latest News

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Η επιστολή και η πάταξη του παρεμπορίου


Επιστολή στον αντιδήμαρχο Γιώργο Δαβάκη απέστειλε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος με σκοπό να τον συγχαρεί για την προσπάθεια που καταβάλλει η δημοτική αστυνομία στην...


...πάταξη του παρεμπορίου. Ο δήμαρχος αναφέρει μεταξύ άλλων, πως η μάχη με το παρεμπόριο πρέπει να είναι συνεχής και πως με τις κατασχέσεις των παράνομων προϊόντων, στέλνουν το μήνυμα «εκεί που πρέπει». Είναι η πρώτη φορά που ο δήμαρχος Πειραιά δημοσιοποιεί "γραπτώς" την ικανοποίηση του από το έργο αντιδημάρχου του, τουλάχιστον σε επίπεδο δημοσιότητας, αφού η επιστολή κοινοποιήθηκε στα Μ.Μ.Ε.

Για του λόγου το αληθές, διαβάστε:

«Αγαπητέ Γιώργο,

Θα ήθελα να συγχαρώ εσένα, τους συνεργάτες σου και τα στελέχη της Δημοτικής Αστυνομίας για μια ακόμη επιτυχία τους στη μάχη που δίνουμε για την πάταξη της μάστιγας του παραεμπορίου στον Πειραιά.
Ήδη μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχουμε καταφέρει να εξαλείψουμε το παραεμπόριο από την πόλη, που σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, δημιούργησε πολλά προβλήματα στον εμπορικό κόσμο και προσέβαλλε την εικόνα της πόλης μας.
Είχα πει και το επαναλαμβάνω: Αντίπαλός μας δεν είναι οι παράνομοι, στην πλειοψηφία τους αλλοδαποί, που πουλούν την παράνομη πραμάτεια τους αλλά αυτοί που εκμεταλλεύονται την ανάγκη τους.
Το χτύπημα, που δώσαμε σε αυτό το κύκλωμα με τον εντοπισμό της παράνομης αποθήκης 1000 τ.μ. (Σπάρτης και Θεσσαλονίκης) και η αποκάλυψη χιλιάδων παράνομων προϊόντων που έκρυβαν μέσα σε αυτή, είναι σημαντικό και στέλνει το μήνυμα εκεί που πρέπει.
Η Δημοτική Αστυνομία σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ και τις δικαστικές αρχές θα δίνει καθημερινά τη μάχη, ώστε να εξαλειφθεί το παραεμπόριο από κάθε σημείο της πόλης μας.

Βασίλειος Ι. Μιχαλολιάκος
Δήμαρχος Πειραιά»