Latest News

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Τελευταίο ταξίδι για Λεων. Ανδριανόπουλο

 Tο τελευταίο "αντίο" στον Λεωνίδα Ανδριανόπουλο είπε σύσσωμη η οικογένεια του Ολυμπιακού στην νεκρώσιμη ακολουθία στην Αγία Τριάδα του Πειραιά, το...... απόγευμα της Πέμπτης (27/10).
Ο άνθρωπος που έζησε τον Ολυμπιακό από την πρώτη ημέρα ίδρυσης δεν είναι πλέον ανάμεσά μας, αφού μετά από 100 χρόνια ζωής γεμάτα Ολυμπιακό ο Λεωνίδας Ανδριανόπουλος έφυγε από τη ζωή.
Το παρών στην νεκρώσιμη ακολουθία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας έδωσε σύσσωμη η διοίκηση του Ολυμπιακού, αποτείνοντας φόρο τιμής στον άνθρωπο, που δημιούργησε αυτή την ομάδα.
Συγκεκριμένα, παρέστησαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, ο μέχρι πέρυσι πρόεδρος και μεγαλομέτοχος Σωκράτης Κόκκαλης, με τον γιο του Πέτρο, ο πρώην πρόεδρος Σταύρος Νταϊφάς, ο επίτιμος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Λεωνίδας Θεοδωρακάκης και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Μιχάλης Κουντούρης.
Από το ποδοσφαιρικό τμήμα, παρέστησαν ο δ' αντιπρόεδρος Γιάννης Μώραλης, ο γενικός αρχηγός Τάσος Μητρόπουλος, όπως επίσης και ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος Κούλης Δουρέκας.
Στην επικήδεια τελετή έδωσε το παρών ο προπονητής της ποδοσφαιιρκής ομάδας Ερνέστο Βαλβέρδε, όπως επίσης οι Βασίλης Τοροσίδης, Αριέλ Ιμπαγάσα, Όλοφ Μέλμπεργκ, Φρανσουά Μοδέστο, Γιάννης Φετφατζίδης και Γιάννης Ποτουρίδης.
Από το τμήμα πόλο παραβρέθηκαν οι Μπλάνης, Δεληγιάννης, Σχίζας, ενώ από το βόλει οι Ανδρεάδης και Φιλίποφ. Επίσης, παρέστησαν ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο πρώην Δήμαρχος Πειραιά Χρήστος Αγραπίδης και η βουλευτής Φάνη Πάλλη Πετραλιά.