Latest News

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Μαφιόζικη εκτέλεση επιχειρηματία στη Βούλα - Ήταν σύζυγος γνωστού μοντέλου σε ριάλιτι μόδας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μαφιόζικη εκτέλεση ελληνοαυστραλού επιχειρηματία, σύζυγος γνωστού μοντέλου μέσα στο αυτοκίνητό του στο Πανόραμα Βούλας, το βράδυ...
της Τετάρτης. 


Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον 46χρονο ελληνοαυστραλό επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, ο οποίος ήταν γνωστός με το προσωνύμιο «Αυστραλός» και φέρεται να είχε μετοχές σε εταιρεία security στα νότια προάστια. 
Το θύμα ήταν σύζυγος του γνωστού μοντέλου Βικτώρια Καρύδα με τηλεοπτική παρουσία εσχάτως στο ριάλιτι μόδας My Style Rocks! Το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Μύκονο, πριν δύο χρόνια, και απέκτησε δύο παιδιά. Το μοντέλο με αρκετούς τίτλους ομορφιάς έχει διαγράψει λαμπρή καριέρα, δουλεύοντας σε Ελλάδα, Ιταλία, Ελβετία, Ισραήλ και Γερμανία.

Ο άντρας εντοπίστηκε νεκρός, έξω από ένα ΙΧ Smart στην οδό Τροίας στο Πανόραμα Βούλας, περίπου στις 20:30.
Ο άνδρας έχει δεχθεί τουλάχιστον τρεις σφαίρες μέσα στο αυτοκίνητό του, επιχείρησε να βγει τραυματισμένος και οι δράστες τον πυροβόλησαν ξανά.
Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα είχε συλληφθεί και κατηγορηθεί για υποθέσεις ναρκωτικών τόσο στην Αυστραλία όσο και στην Ελλάδα.

Η ΕΛΑΣ εξετάζει το κατά πόσον το αποψινό χτύπημα συνδέεται με τη χθεσινή«μαφιόζικη» επίθεση στην Ακτή Κονδύλη στον Πειραιά κατά «νονού» της νύχτας.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ 


Πόλεμος συμμοριών με συμβόλαια θανάτου στον Πειραιά - Μαφιόζικη επίθεση σε γνωστό «νονό» της νύχτας (ΒΙΝΤΕΟ) - REPORTAZ NET 

Εκτέλεση στη Βούλα: Το "ένοχο" παρελθόν και η βεντέτα δείχνει τους υπόπτους - Ποια η σχέση με πρώην υπουργό (ΦΩΤΟ) - REPORTAZ NET