Latest News

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Πόλεμος συμμοριών με συμβόλαια θανάτου στον Πειραιά - Μαφιόζικη επίθεση σε γνωστό «νονό» της νύχτας (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκάρει το νέο αιματηρό επεισόδιο στον πόλεμο συμμοριών με συμβόλαια θανάτου σε νονούς της νύχτας...
στον Πειραιά.

Δολοφονική επίθεση δέχθηκε γνωστός άνθρωπος της νύχτας στην Ακτή Κονδύλη, στο λιμάνι του Πειραιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας δέχθηκε δολοφονική επίθεση από αγνώστους με καλάσνικοφ τη στιγμή που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του στην ακτή Κονδύλη στο λιμάνι.  Ένα από τα πιο γνωστά ονόματα της νύχτας  τραυματίστηκε βαριά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Τζάνειο» όπου χειρουργήθηκε με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται σοβαρή. Σύμφωνα με πληροφορίες,  το θύμα δέχθηκε επίθεση από δύο άγνωστα άτομα που επέβαιναν σε όχημα.
 Οι δράστες που πραγματοποίησαν την ενέδρα θανάτου φέρεται να χρησιμοποίησαν βανακι το οποίο εντοπίστηκε στη συμβολή των οδών Μήλου και Αιτωλικού. Το όχημα βρέθηκε καμένο ενώ στο εσωτερικό του εντοπίστηκε και ένα καλάσνικοφ επίσης καμένο.
Όπως όλα δείχνουν ότι πρόκειται για εκτέλεση ενός ακόμη συμβολαίου θανάτου, καθώς η επίθεση φέρεται να σχετίζεται με άλλη υπόθεση δολοφονίας και ξεκαθάρισμα ανοικτών λογαριασμών μεταξύ συμμοριών της νύχτας.
Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα φέρεται να έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις αρχές για «υποθέσεις εκβιασμών» και να κρύβεται πίσω από πρόσφατες εκτελέσεις συμβολαίων θανάτου σε βάρος νονών της νύχτας. Είχε πρωταγωνιστήσει σε υπόθεση συμβολαίου θανάτου με «εντολέα» μεγάλο όνομα της νύχτας -έγκλειστο στις φυλακές και στόχο- υποψήφιο θύμα, δικαστικό. Το συμβόλαιο αυτό δεν εκτελέσθηκε. Ο ίδιος φέρεται να συνδέεται και με άλλη υπόθεση δολοφονίας με υπόβαθρο ξεκαθάρισμα στη νύχτα.
Ειδικότερα, στα τέλη Σεπτεμβρίου άγνωστοι είχαν δολοφονήσει στο σπίτι της στην Κηφισιά την Κατερίνα Αναγνωστάκη, η οποία κατά το παρελθόν τουλάχιστον διατηρούσε σχέσεις με τον Ε.Ζ., θύμα της χθεσινής επίθεσης.Η 33χρονη είχε δεχθεί πάνω από 15 σφαίρες από καλάσνικοφ και είχε βρεθεί νεκρή στο αυτοκίνητό της, στο υπόγειο πάρκινγκ του σπιτιού όπου διέμενε στην οδό Δαγκλή.
Στο περιβάλλον του 37χρονου ανήκε κατά πληροφορίες και ο Γιώργος Λίτσας 35 ετών, που τον περασμένο Απρίλιο είχε πέσει νεκρός από σφαίρες καλάσνικοφ έξω από το σπίτι του στους Αγίους Αναργύρους.
Ο Ε.Ζ. πάντως περιγράφεται, το τελευταίο διάστημα, ως ο ιθύνων νους πίσω από δολοφονίες μελών αντίπαλων ομάδων, όπως γαυτή σε βάρος του Μανώλη Καραγιάννη τον Ιούνιο στο Παλαιό Φάληρο. Ο 45χρονος Καραγιάννης είχε δεχθεί καταιγισμό πυρών από καλάσνικοφ και είχε αφήσει την τελευταία του πνοή στη συμβολή των οδών Αίαντος και Ναϊάδων.

Στο παρελθόν, το θύμα της χθεσινής επίθεσης είχε κατηγορηθεί ότι είχε αναλάβει να εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου σε βάρος της προέδρου Εφετών Παρασκευής Καλαϊτζή. Τον Νοέμβριο του 2012 είχε συλληφθεί για συμμετοχή σε ομάδα εκβιαστών που δρούσε σε Χαϊδάρι, Κορυδαλλό, Γλυφάδα και αλλού.