Latest News

Σάββατο 19 Μαΐου 2018

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: "Ρεφενέ" στα ΚΑΠΗ του Δήμου Πειραιά - Παππούδες "εθελοντές" σκουπίζουν και καθαρίζουν!

Απίστευτα πράγματα φαίνεται να συμβαίνουν στα ΚΑΠΗ του Δήμου Πειραιά, καθώς, όπως καταγγέλλεται, λειτουργούν ως...
Κέντρα Εθελοντικής Εργασίας!


Παππούδες εθελοντές σκουπίζουν και καθαρίζουν τους χώρους των ΚΑΠΗ, ενώ οι συνταξιούχοι φέρνουν από τα σπίτια τους και χαρτί υγείας, ζάχαρη, καφέ, χαρτοπετσέτες, γκαζάκια και απορρυπαντικά!
Ειδικότερα, ο πρώην Αντιδήμαρχος Γιάννης Σπυράκης καταγγέλλει τα εξής:
Έγινε και αυτό. Τα Κέντρα Αγάπης και Περίθαλψης Ηλικιωμένων μετατράπηκαν στο Δήμο Πειραιά σε Κέντρα Εθελοντικής Εργασίας. Όπως μας γνωρίζει με δηλώσεις του ο τ. Δήμαρχος & Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μώραλη, ο οποίος τοποθετήθηκε υπεύθυνος για την λειτουργία των ΚΑΠΗ ότι καλώς το Γ2 ΚΑΠΗ της Μυρτιδιώτισσας στο Νέο Φάληρο λειτουργεί με ρεφενέ.
Δεν μπορούσε άλλωστε να γίνει διαφορετικά. Σε μια πόλη χωρίς οδοκαθαριστές και χωρίς εργάτες κήπων ούτε ακόμα και για τα πάρκα-αγρούς της πλατείας Τερψιθέας και της τουριστικής Φρεαττύδος, τι μπορούν οι δημότες να περιμένουν;
Μπορεί ασφαλώς να υπάρχει οικονομική κρίση στην χώρα μας, αλλά κάποιοι εδώ στον Πειραιά, πριν τις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές πίστεψαν ότι με την έλευση του κεφαλαίου και με ηγέτη του συνδυασμού Μώραλη τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη τα οικονομικά προβλήματα του Δήμου Πειραιά θα έβρισκαν την λύση τους.
Πίστεψαν ότι θα είχαμε 30.000 θέσεις εργασίας, έργα υποδομής και πνοής και η πόλη μας θα γινόταν το νέο Μονακό.
Ιδιαίτερα όταν μάθαμε ότι ολόκληρος και για οκτώ χρόνια δήμαρχος δεχόταν να μετατραπεί σε κλητήρα είπαμε ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι νέο.
Δεν είναι λίγο πράγμα τόσος Αλτρουισμός και Αυτοθυσία!!
Σωστά κατά τον τ. δήμαρχο, σκουπίζει και καθαρίζει ο 86χρονος εθελοντής συνταξιούχος. Σωστά κατά τον τ. δήμαρχο οι συνταξιούχοι φέρνουν από το σπίτι χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, ζάχαρη, καφέ, χαρτοπετσέτες, γκαζάκια και απορρυπαντικά. Καλά που δεν έχουν ακόμη ζητήσει και ενοίκιο.
Πού φθάσατε τέλος πάντων;

Λίγο ντροπή δεν υπάρχει από κανέναν; Ούτε από το συνασπισμένο μεγάλο Εφοπλιστικό κεφάλαιο που διοικεί με το ΠΑΣΟΚ τον Δήμο υποβασταζόμενοι και από μερικούς δημοτικούς συμβούλους αποσκιρτήσαντες  από την Φιλελεύθερη Παράταξη".

@ Απλά να πούμε ότι υπεύθυνος για την λειτουργία των ΚΑΠΗ του Δήμου Πειραιά είναι τ. Δήμαρχος & Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Αγραπίδης, ο οποίος ίσως θα έπρεπε να απαντήσει στις συγκεκριμένες καταγγελίες που ακούγονται απίστευτες...

Ενδεικτικό είναι σχόλιο - μαρτυρία στην ανάρτηση του Reportaz Net στο facebook

Aggeliki Tsapara ΘΑ ΣΧΟΛΙΆΣΩ ΕΠΕΙΔΉ ΈΤΥΧΕ ΝΑ ΕΊΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΤΟ ΑΊΤΗΜΑ ΤΗΣ ΥΠΕΎΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΌ
ΛΟΙΠΌΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΊΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΪΚΌ ΣΎΝΔΕΣΜΟ Η ΥΠΕΎΘΥΝΗ ΤΩΝ ΚΈΝΤΡΩΝ ΑΝΈΦΕΡΕ ΌΤΙ ΕΠΕΙΔΉ ΈΧΟΥΝ ΛΕΙΞΕΙ ΟΙ ΣΥΜΒΆΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΉΛΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡ
ΙΜΈΝΟΥΝ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΙ ΟΠΟΊΕΣ ΔΕΝ ΆΠΤΟΝΤΑΙ ΌΠΩΣ ΕΊΠΕ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΆΡΧΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΚΑΙ ΖΉΤΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΌΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΏΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΊΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΚΑΘΏΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΉΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΎΣΚΟΛΗ ΑΥΤΉ ΠΕΡΊΟΔΟ. 
ΟΙ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΌΜΕΝΟΙ ΖΉΤΗΣΑΝ ΝΑ ΜΆΘΟΥΝ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΒΟΗΘΉΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΈΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΉ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΣΊΑ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΉΚΟΥΝ ΣΕ ΆΛΛΟ ΚΈΝΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΆΝΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΈΡΟΥΝ ΑΛΛΟΎ.... ΑΥΤΆ ΑΠΌ ΜΈΝΑ ΩΣ ΑΥΤΌΠΤΗΣ ΜΆΡΤΥΡΑΣ ΤΩΝ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΊΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΌΗΣΗ ΚΑΙ ΒΟΉΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΆΣ ΤΩΝ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΈΝΩΝ...