Latest News

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Έτσι γίνεται ρεζίλι ο Πειραιάς...




Από τον Κύρο Παληκάρη

Σάλο με μπόλικα αρνητικά σχόλια για τη Δημοτική Αρχή Μώραλη προκάλεσε η αποκάλυψη - βόμβα ότι ο Δήμος Πειραιά...
 βγάζει στο σφυρί σπίτι για μια αμφισβητούμενη οφειλή 678 ευρώ, που έφερε στη δημοσιότητα το Reportaz Net. (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ)

Το αποκλειστικό θέμα αναδημοσιεύτηκε από αρκετά site και συγκέντρωσε ιδιαίτερα επικριτικά σχόλια  στο διαδίκτυο για την στάση του Δήμου Πειραιά που μόνο κοινωνικό πρόσωπο δεν επέδειξε τουλάχιστον στην συγκεκριμένη περίπτωση.
Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η αποκάλυψη του Reportaz Net σε δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας, αλλά των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, που δεν γνώριζαν το θέμα κι έμειναν έκπληκτοι που ο Δήμος Πειραιά απέστειλε με δικαστικό επιμελητή διαταγή αναγκαστική κατάσχεση για χρέος 678 ευρώ. 

"Η δημοτική αρχή έπρεπε να είχε φροντίσει να φέρει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να βρεθεί λύση και να διαγραφεί το χρέος, κάτι που γίνεται σχεδόν σ΄όλες τις συνεδριάσεις για διάφορες άλλες περιπτώσεις με μεγαλύτερα ποσά..."  ανέφεραν δημοτικοί σύμβουλοι που προστίθεται να φέρουν το θέμα προ ημερησίας σε κάποια επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά.

 "Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε δήθεν πίσω από νόμους και να σφυρίζουμε αδιάφορα, ενώ κινούμε διαδικασίες με τις οποίες δημότες χάνουμε τα σπίτια τους... " έλεγαν χαρακτηριστικά.
Και υπογράμμιζαν:
"Γίναμε πάλι ρεζίλι! Το να βγάζεις σπίτια στο σφυρί για λίγα ευρώ είναι ντροπή και δείχνει ότι δεν υπάρχει κοινωνική ευαισθησία και ανθρώπινο πρόσωπο στο Δήμο Πειραιά. Αυτό δεν εκθέτει μόνο τη δημοτική αρχή, αλλά ολόκληρη την πόλη..."

Τέλος, να πούμε πως δεν ήταν λίγοι όσοι ζητούσαν να μάθουν το όνομα του πρώην βουλευτή της ευρύτερης περιοχής που αν και είναι ο ιδιοκτήτης του ακινήτου έμεινε στο απυρόβλητο από τις υπηρεσίες του Δήμου για την επίμαχη παράβαση στο πατάρι, το οποίο δεν ήταν μισθωμένο στην γυναίκα που τώρα κινδυνεύει να χάσει το σπίτι της...