Latest News

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Ποιο είναι το πιο καθαρό σημείο στον Δήμο Πειραιά; (EIKONA)




Από τον Κύρο Παληκάρη

Κι όμως υπάρχει ένα σημείο στον Πειραιά που παραμένει καθαρό παρά την δεκαήμερη απεργία της ΠΟΕ -ΟΤΑ για...
τους συμβασιούχους.

Μπορεί από το Μικρολίμανο μέχρι το Πασαλιμάνι και από την Τρούμπα μέχρι την Καλλίπολη να είναι μια απέραντη χωματερή, ωστόσο εντοπίστηκε ένα σημείο, όπου δεν βλέπει κανείς σωρούς σκουπιδιών και δεν βρωμάει από τα συσσωρευμένα απορρίμματα.
Το πιο καθαρό σημείο του Πειραιά ανακάλυψε μια παρέα φίλων που θέλησε να βγει για βραδινό φαγητό κι έκανε το γύρο της πόλης μέχρι να μπορέσει να βρει να κάτσει σ' ένα μαγαζί, χωρίς να έχει θέα τα βουνά από σκουπίδια και να μυρίζει αυτή η δυσοσμία που σου κόβει την όρεξη. 
Όπως μας ενημέρωσαν, το πιο καθαρό σημείο που μπόρεσαν να βρουν στον απ' άκρη σ' άκρη βρώμικο Πειραιά, ήταν στον πεζόδρομο της Καραΐσκου, δίπλα από το δημαρχείο της Κοραή.
Εκεί, όπως μας είπαν, ούτε σωρούς σκουπιδιών είδαν, ήταν μύριζε άσχημα,γιατί είτε δεν υπάρχουν κάδοι κοντά είτε καθαρίζονται από το προσωπικό ασφαλείας, καθώς είναι δίπλα από το δημαρχείο!

@Υπάρχει κι ένα άλλο στενό δρομάκι προς τον Άγιο Νικόλαο, όπου λέγεται ότι από κει ξεκινούν πρώτα κάθε χάραμα τα απορριμματοφόρα, αλλά μην το κάνουμε θέμα τώρα...