Latest News

Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

ΣΟΚ: 30χρονη δασκάλα έκανε σεξ με μαθητές της- Ένας από αυτούς την άφησε έγκυο!


Μία δασκάλα έκανε σεξ με δύο μαθητές ενώ ένας από αυτούς την... άφησε έγκυο!

Η Ρεμπέκα Τζόινς, 30 ετών, «περιποιήθηκε» όπως αναφέρει η Sun έναν 15χρονο μαθητή αγοράζοντας του μια ζώνη Gucci αξίας 345 λιρών προτού τελικά κάνουν σεξ στο διαμέρισμά της, αφού το αγόρι είχε πει στη μητέρα του ότι έμενε στο σπίτι ενός φίλου.

Η καθηγήτρια μαθηματικών κατέθεσε εγγύηση μετά τη σύλληψή της για αυτή τη σχέση όταν αποκαλύφθηκε ότι συναντούσε έναν άλλο μαθητή.

Η εισαγγελία ισχυρίζεται ότι η «μακροχρόνια σχέση» τους ξεκίνησε όταν ήταν 15 ετών και έγινε σεξουαλική όταν έκλεισε τα 16 και έκαναν σεξ 30 φορές.

ADVERTISEMENT

Η Τζόινς αργότερα έμεινε έγκυος και ανακοίνωσε τα νέα στο αγόρι παρουσιάζοντάς του ένα μωρό με τις λέξεις: «Αγαπώ τον μπαμπά μου».

Το δικαστήριο του Μάντσεστερ άκουσε πώς η Τζόινς «περιποιήθηκε» τον πρώτο μαθητή πηγαίνοντάς τον στο Trafford Center και το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης δείχνει να του αγόρασε τη ζώνη Gucci.

Το αγόρι είπε στην αστυνομία σε κατάθεσή του ότι η Joynes του είχε δώσει δέκα από τα 11 ψηφία στον αριθμό τηλεφώνου της και τον «προκάλεσε» να μαντέψει το άλλο, που είχε, και αυτό τους είχε οδηγήσει να στείλουν μηνύματα μεταξύ τους.

Αφού έκαναν σεξ στο διαμέρισμά της, του έστειλε ένα μήνυμα με μια καρδιά και τρία φιλιά.

Στη συνέχεια, η Joynes κατηγορήθηκε και επρόκειτο να δικαστεί, σύμφωνα με το δικαστήριο, όταν αποκαλύφθηκε ότι είχε «μακροχρόνια σεξουαλική σχέση» με έναν δεύτερο μαθητή.

Σύμφωνα με το δικαστήριο η σχέση ξεκίνησε όταν το αγόρι ήταν 15 ετών και πήγε στο διαμέρισμά της δύο φορές, όπου φιλήθηκαν.

Αλλά έγινε σεξουαλικό όταν έκλεισε τα 16 και κατηγόρησε την Joynes ότι επιδίωξε τη σχέση παρά το γεγονός ότι ήταν με εγγύηση μετά την εμφάνιση στο δικαστήριο για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για τον πρώτο μαθητή.