Latest News

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Να βρομίσει και το Περιστέρι, όπως ο Πειραιάς!



Στο "μικροσκόπιο" των ειδικών και μη, βρέθηκε το θέμα των σκουπιδιών στον Πειραιά κατά την διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου 

της πόλης.


Στην αίθουσα του Δ.Σ. βρέθηκε και μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ Βασίλης Γκιτάκος, ο οποίος ενημέρωσε το Σώμα για την απεργία, ενώ δέχτηκε και διάφορα ερωτήματα από δημοτικούς συμβούλους.
Μάλιστα, ρωτήθηκε ακόμα και για τον ψεκασμό των σκουπιδιών που αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία λόγω των ζυμώσεων κάτι που γνωρίζει, όπως ειπώθηκε, ακόμα κι ένας δευτεροετής φοιτητής της Βιολογίας. 
Η επική απάντηση:
- Τι να σας πως, εγώ δεν έχω περάσει από το Βιολογικό! Ούτε ξέρω όσα μαθαίνουν στο δεύτερο έτος, αλλά θεωρώ πως θα υπάρχουν τα ίδια προβλήματα, όπως και στις παλαιότερες απεργίες.

Η "υπόσχεση
Ένα ακόμη εύλογο ερώτημα ήταν πως άλλοι δήμοι όπως το Παλαιό Φάληρο και το Περιστέρι έχουν κατορθώσει να παραμένουν καθαροί σε αντίθεση με τον Πειραιά που είναι μέσα στα σκουπίδια. 
Ο Βασίλης Γκιτάκος εξήγησε ότι άλλοι δήμοι δεν έχουν τόσους πολλούς συμβασιούχους όσους ο Πειραιάς. Ειδικά για το Παλαιό Φάληρο είπε ότι έχουν κάποιους χώρους για τα σκουπίδια, ενώ για το Περιστέρι εκτίμησε πως μάλλον έχει βρει τρόπο να ξεφορτώνει απορρίμματα, αλλά θα αυξηθούν τα μέτρα επιτήρησης των απεργών στο ΧΥΤΑ και υποσχέθηκε  ότι "από αύριο θα βρομίσει και το Περιστέρι"!

Αυτή η "υπόσχεση" φάνηκε να ικανοποιεί τη δημοτική αρχή Μώραλη που δέχεται κριτική ότι δεν κάνει τίποτα,  ενώ έχει βρομίσει η πόλη, ενώ αντίθετα υπάρχουν δήμοι που παρά την απεργία της ΠΟΕ -ΟΤΑ έχουν καταφέρει να διατηρούνται καθαροί...