Latest News

Κυριακή 16 Απριλίου 2017

Γιάννης Μώραλης - Βάλια Κυριαζή: Ξεχωριστό Πάσχα για την οικογένεια του δημάρχου Πειραιά!


Ένα ξεχωριστό Πάσχα πέρασε φέτος η οικογένεια του δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη στην...
 Τροιζηνία.


Σύμφωνα με πληροφορίες του "Reportaz Net", ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, η σύζυγό του Βάλια Κυριαζή και τα δύο παιδιά τους ήταν καλεσμένοι από φιλικό τους ζευγάρι για να περάσουν παραδοσιακά το Πάσχα στο χωριό "Ντάρα" της Τροιζηνίας. Τα δύο ζευγάρια κάνουν στενή παρέα στη Γλυφάδα κι έχουν μικρά παιδιά που είναι σε κοντινές ηλικίες. 
Σύμφωνα με τις πηγές του Reportaz Net, η οικογένεια Μώραλη έφτασε σήμερα οδικώς  στο χωριό και πήγε στο σπίτι της οικογένειας, όπου από νωρίς είχε ξεκινήσει οι προετοιμασίες για το παραδοσιακό γλέντι.
 Μάλιστα, όπως μάθαμε, ο δήμαρχος ήταν χαλαρός,έπαιξε με τα παιδιά.
Η παρέα έφαγε τα παραδοσιακά εδέσματα και γλέντησε έως το αργά και γύρω στις 5.00 το απόγευμα η οικογένεια του δημάρχου πήρε το δρόμο της επιστροφής...
Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια Μώραλη διέμεινε έως τη Δευτέρα του Πάσχα σε γνωστό ξενοδοχείο του Πόρου...

(Με έκπληξη μάθαμε ότι αυτή η ανάρτηση "ενόχλησε", αν και είναι σαφές και ξεκάθαρο ότι δεν είχε τέτοια πρόθεση, για να μην τρελαθούμε τελείως...
Για την ιστορία και να μην μπλέκουν αδίκως άλλα άτομα, να πούμε ότι η πληροφορία για το που θα έκανε Πάσχα ο δήμαρχος ήταν γνωστή από τη Μ. Παρασκευή στον Πόρο και δεν ήταν δύσκολο να υπάρχει ρεπορτάζ από την στιγμή που σουβλίζαμε λίγα μέτρα πιο μακριά από την παρέα του δημάρχου...)

@ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΕΤ