Latest News

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Θεοφάνεια: Υποβαθμισμένη η πολιτική παρουσία στον Πειραιά (ΕΙΚΟΝΕΣ)



Με θρησκευτική κατάνυξη εορτάστηκε σε όλη τη χώρα  η ημέρα των Θεοφανείων. Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η δοξολογία στη Μητρόπολη Πειραιά όπου...
χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος  η παρουσία του οποίου έδωσε λαμπρότητα στην τελετή. Ακολούθησε ιερά πομπή προς το λιμάνι του Πειραιά, όπου είχε στηθεί ειδική εξέδρα  για την τελετή αγιασμού των υδάτων.
Βατραχάνθρωποι της Ομάδας Υποβρυχίων Αποστολών βούτηξαν στα παγωμένα νερά του λιμανιού για να πιάσουν το σταυρό ανάμεσα στα δύο ναρκαλιευτικά του πολεμικού ναυτικού «Καλυψώ» και «Καλιστω».
Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, ενώ παρέστησαν ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κυρία Φώφη Γεννηματά  ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, βουλευτές και εκπρόσωποι φορέων και κομμάτων κ.α.
Πάντως ο φετινός εορτασμός στο λιμάνι του Πειραιά ήταν υποβαθμισμένος, τουλάχιστον από πολιτική εκπροσώπηση, όπως είχε γράψει το REPORTAZ NET. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ








Κατά τα λοιπά, στη Δεξαμενή του Κολωνακίου, όπως κάθε χρόνο, βρέθηκε,  ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, στην τελετή του Αγιασμού των Υδάτων.
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας  παρακολούθησε την δοξολογία των Θεοφανείων  στη Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης, τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, και στη συνέχεια παράστει στην τελετή του αγιαμού των υδάτων στο λιμάνι της πόλης. Τον πρωθυπουργό υποδέχτηκε στη Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης, ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας -Θράκης Χρ. Μέτσιος.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολούθησε την τελετή του Αγιασμού των Υδάτων, στη Σαλαμίνα.