Latest News

Κυριακή 1 Μαΐου 2016

Amber Alert: Εξαφανίστηκε κοριτσάκι 3,5 χρονών στην περιοχή Σχιστού Σκαραμαγκά (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Κοριτσάκι 3,5 ετών εξαφανίστηκε στην περιοχή του Σχιστού Σκαραμαγκά, το μεσημέρι του Πάσχα, με αποτέλεσμα να εκδοθεί...
Amber Alert.το παιδί ήταν με την οικογένειά του και φίλους σε μάντρα αυτοκινήτων στη Λεωφόρο Σχιστού, όταν εξαφανίστηκε, με τους γονείς τους να ειδοποιούν άμεσα τις αρχές. Για την εύρεση του παιδιού έχει πραγματοποιηθεί τεράστια κινητοποίηση της Αστυνομίας και του “Χαμόγελου του Παιδιού”.

13124725_786291758168122_6603785145432237196_n
Η μικρή Μαρία- Ειρήνη Πρίντεζη, έχει γεννηθεί στις 15 Νοεμβρίου του 2012, έχει καστανά μακριά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,00μ. και ζυγίζει 22 κιλά. Πριν την εξαφάνισή της φορούσε ροζ μπλούζα, ροζ παντελόνι και ροζ αθλητικά παπούτσια. Λόγω της πολύ μικρής ηλικίας του παιδιού, αλλά και των συνθηκών της εξαφάνισης υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι το παιδί κινδυνεύει.
Οποιοσδήποτε έχει την παραμικρή πληροφορία, καλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116.000 καθώς επίσης και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.
Οι γονείς είχαν πάει σήμερα βόλτα στη μάντρα Σκαραμαγκά μαζί με την κόρη τους και το 5χρονο αγοράκι τους. O πατέρας του μικρού κοριτσιού κάνει δραματική έκκληση σε όποιον έχει οπoιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να την δώσει στην οικογένεια ή στην αστυνομία.


«Ξαφνικά και ενώ τα βλέπαμε να παίζουν μαζί με άλλα παιδάκια, μέσα σε δευτερόλεπτα αφαιρεθήκαμε γιατί κάτι συζητούσαμε και η μπέμπα εξαφανίστηκε. Έχουμε τρελαθεί πήραμε την Αστυνομία, το Χαμόγελο του Παιδιού, όλοι είναι εδώ σαρώνουν την περιοχή. Προσευχόμαστε να βρούμε το κοριτσάκι μας, βοηθήστε μας», είπε στα Μ.Μ.Ε. ο πατέρας της αγνοούμενης, Αντώνης Πρίντεζης.
Η μικρούλα Μαρία Ελένη Πρίντεζη εξαφανίστηκε γύρω στις 14:40 το μεσημέρι. 
Φορούσε ροζ παντελόνι, ροζ μπλούζα και αθλητικά στο ίδιο χρώμα.
Εχει καστανά μάτια και μαλλιά και το ύψος της είναι περίπου στο ένα μέτρο.
Οποίος γνωρίζει οτιδήποτε παρακαλείται να επικοινωνήσει με το 100 ή με το 116 000.
              Περισσότερα εδώ