Latest News

Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

Βρέθηκε η μικρή Μαρία-Ειρήνη Πρίντεζη! Τι είπε στους αστυνομικούς (ΒΙΝΤΕΟ)



Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαρίας - Ειρήνης Πρίντεζη που εξαφανίστηκε χθες από την περιοχή του Σχιστού Σκαραμαγκά. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 Το κοριτσάκι βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην περιοχή  μεταξύ  Χαϊδαρίου και Ελευσίνας και είναι καλά στην υγεία της. Το παιδί φέρεται να είχε πέσει θύμα απαγωγής, ωστόσο, ο άνθρωπος που την άρπαξε, πιθανότατα θορυβήθηκε από την έκταση και την δημοσιότητα που πήρε το θέμα, γι' αυτό την άφησε στην άκρη ενός δρόμου προκειμένου να την εντοπίσουν οι αρχές.
Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας θεωρούν πως το μικρό κοριτσάκι δεν θα μπορούσε να περπατήσει από μόνο του την απόσταση που χωρίζει το σπίτι του παππού της από το σημείο που βρέθηκε στον Ασπρόπυργο, η οποία είναι περίπου 1,5 χιλιόμετρο.
Όταν έγιναν γνωστές οι πληροφορίες για τον εντοπισμό της, οι γονείς της μικρής βρίσκονταν στον Σκαραμαγκά και συγκεκριμένα στην μάντρα αυτοκινήτων του παππού της οικογένειας απ' όπου εξαφανίστηκε χθες η Μαρία-Ειρήνη και σε λίγη ώρα αναμένεται να συναντήσουν το παιδί προκειμένου να επιβεβαιώσουν ότι πρόκειται πράγματι για την 3,5 ετών κόρη τους.



Τι είπε στους αστυνομικούς η μικρή Μαρία όταν την εντόπισαν στο Χαϊδάρι
Καλά στην υγεία της εντοπίστηκε η μικρή Μαρία, που αυτή την ώρα βρίσκεται στο Α.Τ. Χαϊδαρίου και εξετάζεται από παιδοψυχολόγο, ο οποίος  προσπαθεί να την κάνει να ηρεμήσει και να την βοηθήσει να δώσει τις απαντήσεις που χρειάζεται η αστυνομία προκειμένου να εξακριβωθεί τι ακριβώς συνέβη την Κυριακή του Πάσχα στον Σκαραμαγκά.
Το μικρό κορίτσι που είχε απαχθεί από άγνωστο, είπε στους αστυνομικούς ότι χάθηκε όταν επιχείρησε να ακολουθήσει μικρά σκυλάκια με τα οποία ήθελε να παίξει.
Νωρίτερα το πρωί, η αστυνομία δέχθηκε ένα τηλεφώνημα αγνώστου, ο οποίος ενημέρωνε σε ποιο σημείο βρίσκεται  το κοριτσάκι, ασφαλές, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς.
Ακολούθησε κινητοποίηση της ΕΛΑΣ και πράγματι, μετά από λίγη ώρα, το μικρό παιδί εντοπίστηκε στην περιοχή που είχε περιγράψει ο άγνωστος.
Σύμφωνα τις εκτιμήσεις αρμόδιων αξιωματικών, το μικρό κορίτσι πιθανότητα είχε πέσει θύμα αρπαγής από αγνώστους, οι οποίοι προφανώς το εγκατέλειψαν στο σημείο, φοβούμενοι λόγω της μεγάλης δημοσιότητας που πήρε το θέμα και των εντατικών ερευνών των αρχών.
Οι έρευνες εστιάζονται στον εντοπισμό του ατόμου που έκανε το τηλεφώνημα στην αστυνομία προκειμένου να ενημερώσει για το ακριβές σημείο που βρέθηκε το κοριτσάκι.
Ο παππούς της μικρής Μαρίας: «Πήγαν να μας βγάλουν φονιάδες»
«Eυχαριστώ τον Θεούλη και τον Άγιο Γεώργιο τίποτα άλλο», είπε εμφανώς συγκλονισμένος ο Γιώργος Πρίντεζης, ο παππούς της μικρής Μαρίας, σχολιάζοντας τον εντοπισμό της.
«Τρελαθήκαμε, πήγαν να μας βγάλουν μέχρι και φονιάδες», συμπλήρωσε ο  κ. Πρίντεζης, που δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το σοκ από την εξαφάνιση της ανήλικης εγγονής του.
«Έστειλα την εγγονή μου μέχρι το άλογο που έχουμε, ούτε 10 μέτρα απόσταση και μέσα σε 5 λεπτά το παιδί είχε εξαφανιστεί», προσθέτει ο παππούς της μικρής Μαρίας, προσπαθώντας να εξηγήσει την εξαφάνιση της εγγονής του.
Δείτε το βίντεο από το MEGA

Το ιστορικό της εξαφάνισης
Η περιπέτεια της 4χρονης ξεκίνησε χθες το απόγευμα, όταν εξαφανίστηκε από το σπίτι του παππού της, στη Λεωφόρου Σχιστού 89, στον Σκαραμαγκά, όπου είχε πάει μαζί με τους γονείς της για να γιορτάσουν το Πάσχα.
Οι γονείς του κοριτσιού είχαν καταγγείλει την εξαφάνιση χθες, λίγο πριν από τις τέσσερις το απόγευμα, αναφέροντας στην αστυνομία ότι το παιδί τους χάθηκε χωρίς να αντιληφθούν το πραγματικό.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.