Latest News

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Η πισίνα εγκαινιάστηκε πριν από δύο χρόνια, αλλά λειτούργησε τώρα στο 1o Ειδικό Σχολείο Πειραιά!

Δύο ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε να περάσουν από τα τελευταία εγκαίνια για να λειτουργήσει η πισίνα στο 1ο Ειδικό Σχολείο του...
Δήμου Πειραιά.
Όπως έγινε γνωστό, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης "επιθεώρησε" σήμερα την εγκατάσταση και την εύρυθμη λειτουργία της πισίνας στο Ειδικό Σχολείο της πόλης. Στη συνέχεια παρακολούθησε και την προπόνηση των παιδιών, μαζί με την πρόεδρο του ΟΠΑΝ Σταυρούλα Αντωνάκου και τον αντιπρόεδρο του Οργανισμού Νίκο Γέμελο, οι οποίοι προέρχονται από χώρο του υγρού αθλητισμού. 
Προφανώς, φαίνεται πως βρέθηκε τρόπος να γίνουν συμβάσεις για προσωπικό που θα αναλάβει να προπονεί τα παιδιά με ειδικές ανάγκες.
Το σύγχρονο κλειστό κολυμβητήριο δεν λειτουργούσε εδώ και δύο χρόνια μετά από τα πανηγυρικά εγκαίνια, εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού παρά το γεγονός ότι τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου είχαν ανάγκη την πισίνα για θεραπευτικούς. αλλά και εκπαιδευτικούς λόγους.

Για την ιστορία, τo κλειστό κολυμβητήριο του 1ου Ειδικού Σχολείου  είχε εγκαινιάσει ο πρώην δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, στις 12 Ιουνίου 2014 μετά τις δημοτικές εκλογές.

Περισσότερα εδώ