Latest News

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2026

Έκρηξη στη Motor Oil: Νεκρός και ο δεύτερος εργαζόμενος

 


Τη ζωή του έχασε και ο δεύτερος τραυματίας του εργατικού δυστυχήματος που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (9/10) στην Motor Oil, στους Αγίους Θεοδώρους.

Ο εργαζόμενος νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, στο Θριάσιο νοσοκομείο, με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο πρώτος τραυματίας κατέληξε στο Θριάσιο την περασμένη Παρασκευή.

Συλλήψεις για το εργατικό δυστύχημα στη Motor Oil

Τρεις ακόμα συλλήψεις πραγματοποίησε, πρόσφατα, η Αστυνομία για το εργατικό δυστύχημα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι της εταιρείας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση έκρηξης και κοινώς επικίνδυνης βλάβης.

Υπενθυμίζεται ότι είχε συλληφθεί με τις ίδιες κατηγορίες και ένας 59χρονος εργολάβος εξωτερικού συνεργείου, στο οποίο εργάζονταν οι δύο άνδρες που τραυματίστηκαν κατά την έκρηξη στο διυλιστήριο.

Το εργατικό δυστύχημα

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, το εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης στον περιβάλλοντα χώρο του διυλιστηρίου.

Η Motor Oil αναφέρει ότι σημειώθηκε περίπου στις 11:00. Όπως επισήμανε, στους δύο εργαζομένους παρασχέθηκαν άμεσα οι προβλεπόμενες πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Η εταιρεία δήλωσε ότι από την πρώτη στιγμή ενεργοποιήθηκαν τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα ασφαλείας και αντιμετώπισης έκτακτων περιστατικών.

Google News

Ακολουθήστε το reportaznet.gr στο Google News και μάθετε όλες τις ειδήσεις και τα πολιτικά νέα στην Ελλάδα & τον Κόσμο`