Περισσότερα από 50 ράμματα χρειάστηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ και της Άρσεναλ, Τζερμέιν Πέναντ, μετά από επίθεση που δέχτηκε από σκύλο ενώ έκανε βόλτα με τα κατοικίδιά του στο βόρειο Λονδίνο.
Ο 43χρονος πρώην άσος της Premier League περιέγραψε ότι ένας γερμανικός ποιμενικός επιτέθηκε στον σκύλο του, Κινγκ, και όταν προσπάθησε να τον προστατεύσει, το ζώο στράφηκε εναντίον του.
Ο σκύλος τον δάγκωσε στο δεξί πόδι και δεν τον άφηνε, ακόμη και όταν ο Πέναντ είχε πέσει στο έδαφος. Τελικά, ο Κινγκ όρμησε στον γερμανικό ποιμενικό και κατάφερε να τον απομακρύνει.
«Προσπάθησα να προστατεύσω τον Κινγκ, αλλά ο άλλος σκύλος άρπαξε το πόδι μου. Είχα πέσει κάτω και δεν έδειχνε καμία διάθεση να με αφήσει», έγραψε ο Πέναντ στο Instagram.
«Μόλις επενέβη ο Κινγκ, κατάφερε να τον διώξει και να με σώσει από μια κατάσταση που θα μπορούσε να είχε πολύ χειρότερη κατάληξη», πρόσθεσε.
Μιλώντας στη Sun, ο πρώην ποδοσφαιριστής αποκάλυψε ότι υπέστη τέσσερα τραύματα από δαγκώματα στο δεξί πόδι και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου του έγιναν περισσότερα από 50 ράμματα.
Ο Κινγκ δέχτηκε μόνο ένα ελαφρύ δάγκωμα στο πόδι. Ωστόσο, μετά την επίθεση, το τρίχωμά του ήταν γεμάτο αίματα, γεγονός που τρόμαξε ακόμη περισσότερο τον Πέναντ.
«Εκείνη τη στιγμή ξέχασα εντελώς τον πόνο μου. Όταν είδα τόσο αίμα πάνω του, πάγωσα. Ευτυχώς, δεν ήταν δικό του», ανέφερε.
Ο Πέναντ δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφία στην οποία κάθεται στον καναπέ με τον Κινγκ, έχοντας το πόδι του δεμένο με επίδεσμο.
«Ο ήρωάς μου. Ακόμη με προστατεύει και προσπαθεί να με φροντίσει. Κινγκ, είσαι θρύλος. Σ' αγαπώ. Ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου», έγραψε, ευχαριστώντας παράλληλα τη σύντροφό του, Μίμι Μοντγκόμερι, που τους φρόντισε μετά την επίθεση.
Ο πρώην ποδοσφαιριστής δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τον γερμανικό ποιμενικό και δήλωσε ότι επέλεξε να μην καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία.
Ο Τζερμέιν Πέναντ αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στην Άρσεναλ, τη Λίβερπουλ και τη Στόουκ Σίτι. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα σε νεαρή ηλικία και το 1999, όταν ήταν μόλις 15 ετών, η Άρσεναλ κατέβαλε 2,5 εκατομμύρια λίρες για να τον αποκτήσει από τη Νοτς Κάουντι, ποσό-ρεκόρ τότε για έναν τόσο νεαρό ποδοσφαιριστή στην Αγγλία.
Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2018 και σήμερα εργάζεται ως σχολιαστής στην αθλητική ραδιοφωνική εκπομπή Talksport.

Ακολουθήστε το reportaznet.gr στο Google News και μάθετε όλες τις ειδήσεις και τα πολιτικά νέα στην Ελλάδα & τον Κόσμο`
