Μπροστά σε ένα τραγικό θέαμα βρέθηκε επιχειρηματίας στην οδό Αγίας Σοφίας, στην Πάτρα, όταν βγήκε στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας προκειμένου να ταΐσει γάτες που βρίσκονταν στο σημείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας εντόπισε μία νεαρή γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της και ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.
Από τον έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα, ηλικίας περίπου 25 με 30 ετών, ήταν νεκρή. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδέχεται να είχε πέσει από την ταράτσα της πολυκατοικίας, χωρίς ωστόσο να έχουν αποσαφηνιστεί οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού.
Η Ελληνική Αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για την εξακρίβωση της ταυτότητας της γυναίκας και τη διερεύνηση των αιτιών του θανάτου της.
Μεταξύ των ενδεχομένων που εξετάζονται είναι και αυτό της αυτοχειρίας, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση.
Εφόσον επιβεβαιωθεί το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, θα πρόκειται για το τρίτο περιστατικό αυτοκτονίας που καταγράφεται στην Πάτρα μέσα σε μία εβδομάδα και το δεύτερο στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Σοφίας.

Ακολουθήστε το reportaznet.gr στο Google News και μάθετε όλες τις ειδήσεις και τα πολιτικά νέα στην Ελλάδα & τον Κόσμο`
