Ο γνωστός ηθοποιός ανέβασε στα social media μια φωτογραφία από τις καλοκαιρινές διακοπές τους να ποζάρουν χαμογελαστοί και μαυρισμένοι, με φόντο το ηλιοβασίλεμα.
«Χρόνια πολλά», έγραψε χαρακτηριστικά και η εορτάζουσα αναδημοσίευσε τη φωτογραφία στο προφίλ της, απαντώντας με μία κόκκινη καρδιά.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, αναφέρθηκε αναλυτικά για τη σχέση τους, αποθεώνοντας την ηθοποιό.
Όπως είπε αρχικά: «Η Ντορέττα είναι ένας άνθρωπος, ένας επιχειρηματίας του εαυτού της. Και εγώ το θαυμάζω αυτό. Σε σχέση με εμένα είναι 100 φορές ταλαντούχα. Είναι πολύ καλή παρουσιάστρια, χορεύει εξαιρετικά. Τραγουδάει.
Είναι ηθοποιός που δουλεύει στο θέατρο και κινηματογράφο. Εγώ απλά είμαι ένας άνθρωπος που παίζει. Τίποτα άλλο. Οπότε κάθομαι και την παρακολουθώ με πολύ μεγάλο θαυμασμό για αυτά τα οποία καταφέρνει. Δεν μπαίνουμε στη διαδικασία αυτή να συζητάμε για τα επαγγελματικά. Το μεγαλύτερο λάθος το οποίο έμαθα με τα χρόνια είναι να βάλω τη δουλειά στο σπίτι».
Αναφερόμενος στην καθημερινότητά τους, στην οποία περιλαμβάνεται η γυμναστική, ο ηθοποιός σχολίασε ότι δεν αθλούνται μαζί: «Καλά είμαστε με την Ντορέττα. Να είμαστε καλά όλοι μας. Δεν την αφήνω να κερδίζει στο μακροβούτι, είναι αθλήτρια. Είναι ανταγωνιστική με την καλή έννοια, ο αθλητισμός είναι μέσα στην καθημερινότητά μας.
Δεν πάμε μαζί γυμναστήριο, δεν υπάρχει αυτό. Κάνουμε ξέχωρα πράγματα. Ο καθένας έχει τη δική του ζωή. Δεν επεμβαίνουμε στο πρόγραμμα του αλλουνού και έτσι είναι και το φυσιολογικό, αλλά προφανώς δεν μπορείς να αφήσεις έναν άνθρωπο, γιατί κι εγώ είμαι ανταγωνιστικός, οπότε κερδίζει με την αξία της».

Ακολουθήστε το reportaznet.gr στο Google News και μάθετε όλες τις ειδήσεις και τα πολιτικά νέα στην Ελλάδα & τον Κόσμο`
