Latest News

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2026

Θρήνος στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο: «Έφυγε» από τη ζωή 17χρονος ποδοσφαιριστής από ανακοπή


 Θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος του Γιώργου Λυμπέρη, καθώς ο 17χρονος ποδοσφαιριστής έφυγε από την ζωή το πρωί της Τρίτης (20/10) στο «Γ. Γεννηματάς».

Ο νεαρός παίκτης είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο στις αρχές του Οκτωβρίου, έχοντας υποστεί ανακοπή στο σπίτι του, λίγες ώρες μάλιστα μετά τον αγώνα κόντρα στον Νεοπεντελικό.

Ο Γιώργος Λυμπέρης αγωνιζόταν στην ομάδα του Γαλατσίου ως δανεικός από τον Ηλυσιακό, ενώ στο παρελθόν ανήκε και στην Κ17 του Πανιωνίου. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει την Τετάρτη (21/10) στις 14:00 στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή με ανάρτηση στα social media ο Ηλυσιακός, ομάδα που αγωνίστηκε ο νεαρός ποδοσφαιριστής πριν παραχωρηθεί ως δανεικός στον Π.Α.Σ Γαλατσίου.

Η ανακοίνωση του Ηλυσιακού: 

«Καλό ταξίδι, Γιώργο… 🕊️

Η οικογένεια του Ηλυσιακού αποχαιρετά με βαθιά θλίψη τον Γιώργο, ένα νέο παιδί μόλις 17 ετών, που αγωνίστηκε με τη φανέλα της ομάδας μας και στη συνέχεια παραχωρήθηκε ως δανεικός στον Π.Α.Σ. Γαλάτσι.

Είναι δύσκολο να βρεις λόγια μπροστά σε μια τόσο άδικη απώλεια, όταν μια ζωή γεμάτη όνειρα και προοπτικές χάνεται τόσο νωρίς.

Εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του, καθώς και στην οικογένεια του Π.Α.Σ. Γαλάτσι, που βιώνει αυτή τη μεγάλη απώλεια.

Καλό ταξίδι, Γιώργο. Θα σε θυμόμαστε πάντα.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια.»

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γαλατσίου:

«Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να αποχαιρετήσουμε τον Γιώργο μας. Ένα νέο παιδί, μόλις 17 ετών, που από το περασμένο καλοκαίρι έγινε μέλος της οικογένειας μας.  Μέσα σε λίγους μήνες ο Γιώργος έγινε ένας από εμάς. Όπως κέρδισε την θέση του στην 11αδα μας κέρδισε και μία μοναδική θέση στην καρδιά μας από την πρώτη κιόλας στιγμή. Η απουσία του αφήνει πίσω της ένα ανθρώπινο κενό που δεν θα μπορέσει να αναπληρωθεί ποτέ.

Μπροστά σε μια τέτοια απώλεια τα λόγια είναι φτωχά. Η σκέψη μας βρίσκεται στην οικογένεια και στους ανθρώπους που τον αγάπησαν. Τους ευχόμαστε ολόψυχα, δύναμη και κουράγιο για να αντιμετωπίσουν την απώλεια. Γιώργο δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Θα είσαι πάντα ένας από εμάς.

Καλό ταξίδι.

Οι συμπαίκτες σου, οι προπονητές σου και το Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Α.Σ. Γαλάτσι»

 Η ανακοίνωση του Νεοπεντελικού:

«Το σωματείο του Νεοπεντελικού εκφράζει τη βαθιά θλίψη του και τα θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος νεαρού ποδοσφαιριστή της ομάδας του ΠΑΣ Γαλατσίου Γιώργου Λυμπέρη, ο οποίος έφυγε από κοντά μας σε ηλικία μόλις 17 ετών, από ανακοπή που υπέστη στο σπίτι του, δίνοντας μια πολύ δυνατή μάχη για 20 μέρες στο νοσοκομείο. Δυστυχώς έμελλε ο αγώνας εναντίον της ομάδας μας να είναι ο τελευταίος του Γιώργου. Καλό παράδεισο Γιώργο, ελπίζουμε τώρα να παίζεις ποδόσφαιρο στον ουρανό μαζί με τα άλλα παιδιά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που τόσο άδικα έχουν φύγει και μακάρι να είσαι ο τελευταίος.»

Google News

Ακολουθήστε το reportaznet.gr στο Google News και μάθετε όλες τις ειδήσεις και τα πολιτικά νέα στην Ελλάδα & τον Κόσμο`