Latest News

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2026

Με τραγούδια της Ντόλι Πάρτον ο τελευταίος αποχαιρετισμός στην Μαργαρίτα Παπανδρέου στη Ριτσώνα (ΕΙΚΟΝΑ)


 Το τελευταίο «αντίο» στην Μαργαρίτα Παπανδρέου, στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας είπαν σήμερα οι δικοί της άνθρωποι συνοδεία με τραγούδια της αγαπημένης της τραγουδίστριας, Ντόλι Πάρτον.

Κατά τη διάρκεια της σεμνής τελετής, ακούστηκαν τα τραγούδια της Ντόλι Πάρτον.

Όπως έχει γνωστοποιήσει ο Νίκος Παπανδρέου, μετά την τελετή αποτέφρωσης στη Ριτσώνα, η τέφρα της θα σκορπιστεί «στην αγαπημένη της θάλασσα».

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου, η οποία υπήρξε συγγραφέας και ακτιβίστρια, με μακρά παρουσία στο ελληνικό γυναικείο κίνημα πέθανε την Παρασκευή (18/9) σε ηλικία 103 ετών.

Η πολιτική κηδεία της τελέστηκε χθες στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, παρουσία συγγενών, φίλων, συνεργατών και εκπροσώπων του πολιτικού και δημόσιου βίου.

Google News

Ακολουθήστε το reportaznet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα πολιτικά νέα στην Ελλάδα & τον Κόσμο