Σ’ ένα ολιγοήμερο κενό από την καλοκαιρινή sold out περιοδεία, ο Σταμάτης Γονίδης βρέθηκε στο ησυχαστήριο του... στην Κύθνο.
Με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας, ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά με την 6χρονη κορούλα του που απέκτησε από τον γάμο με την Κατερίνα Κουργιουξίδου.

Στο στιγμιότυπο, ο τραγουδιστής της μαθαίνει τα μυστικά της θάλασσας: «Μαθαίνοντας την μικρή μου κόρη Μαριαλένα να οδηγεί βάρκα! Ευλογία τα παιδιά», έγραψε στη λεζάντα και τα likes «έπεσαν» βροχή!

Θυμίζουμε πως ο τραγουδιστής έχει ακόμα δύο μεγαλύτερες κόρες, μία από τον πρώτο του γάμο και τη Στεφανία (από τον γάμο του με την Άντζελα Βάγια), η οποία ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι.

Ακολουθήστε το reportaznet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα πολιτικά νέα στην Ελλάδα & τον Κόσμο
