Latest News

Κυριακή 19 Ιουλίου 2026

Stefanos is back! Ο Τσιτσιπάς σήκωσε τον 13ο τίτλο της καριέρας του


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς άρχισε να θυμίζει και πάλι τον τενίστα που κυριάρχησε στα κορτ τα... προηγούμενα χρόνια.

Μετά από έναν αμφίρροπο τελικό, ο Έλληνας πρωταθλητής νίκησε τον Κολινιόν με 2-1 σετ και κατέκτησε τον τίτλο στο 250αρι τουρνουά του Γκστάαντ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ζορίστηκε αρκετά στον τελικό κόντρα στον Βέλγο No.42 τενίστα στον κόσμο, αλλά κατάφερε να επιβιώσει από ακόμα ένα θρίλερ στην Ελβετία, επικρατώντας με 6-4, 6-7, 6-3, μετά από 2 ώρες και ένα τέταρτο αγώνα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε τον 13ο τίτλο στην καριέρα του και έκανε, παράλληλα, άλμα στην παγκόσμια κατάταξη, δείχνοντας να ξεκινάει την αντεπίθεση του με στόχο την επιστροφή στις πρώτες θέσεις του κόσμου.

Χωρίς τον πατέρα του στο πλευρό του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θέλει να κάνει μία νέα αρχή. Πήρε μεγάλη ψυχολογική ώθηση από τον τίτλο στην Ελβετία και θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ, αποφασισμένος να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στα τουρνουά που αγωνιστεί, με κορυφαίο το US Open στα τέλη Αυγούστου.

 

 Ακολουθήστε το reportaznet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα πολιτικά νέα στην Ελλάδα & τον Κόσμο