Ένα από τα ζευγάρια του καλλιτεχνικού στερεώματος, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Δημήτρης Λάλος, υποδέχτηκαν το 2026 σε γνωστό ξενοδοχείο των Αθηνών... διασκεδάζοντας.
Ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι, μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, δημοσίευσαν ένα υπέροχο βίντεο όπου φαίνονται να χορεύουν! Καλοντυμένοι και λαμπεροί, «τρέλαναν» τους διαδικτυακούς τους φίλους.
«2026! Καλή Χρονιά», έγραψε λιτά η γνωστή ηθοποιός στη λεζάντα της νέας δημοσίευσης. Οι followers, όπως ήταν αναμενόμενο, έσπευσαν να σχολιάσουν με θερμά σχόλια και ευχές για τους δυο πρωταγωνιστές της σειράς «Μια νύχτα μόνο» του MEGA.
Μαριλίτα Λαμπροπούλου και Δημήτρης Λάλος: Ένας μεγάλος έρωτας
«Με τη Μαριλίτα δεν εργαλειοποιούμε, προστατεύουμε τη σχέση μας. Η χημεία μας είναι εργαλείο δουλειά, όχι επικοινωνιακό τρικ. Το ιδιωτικό μένει ιερό για να μπορεί το επαγγελματικό να είναι γενναίο», έχει τονίσει ο Δημήτρης Λάλος σε συνέντευξή του για τη σχέση τους.
«Νομίζω ότι αναδεικνύεται η προσωπικότητά του κι η λάμψη του κι η καλοσύνη του μέσα από τον τρόπο που ερμηνεύει», έχει πει η Μαριλίτα Λαμπροπούλου για τον Δημήτρη Λάλο.
Το ζευγάρι κρατά χαμηλούς τόνους και προσπαθεί να μην απασχολεί, χωρίς ωστόσο να κρύβεται!
