Latest News

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2025

Χαλάνδρι: Οργισμένος ο δήμαρχος για τους οδηγούς που αγνόησαν τις προειδοποιήσεις στη γέφυρα (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, εξέφρασε έντονη δυσαρέσκεια μετά την απόφαση ορισμένων οδηγών να παρκάρουν πάνω σε γέφυρα που, όπως σημειώνει σε ανάρτησή του στο Facebook, «έχει πλημμυρίσει πάνω από εκατό φορές από το... 1977 και μετά».


Στην ίδια ανάρτηση, ο κ. Ρούσσος κατήγγειλε την «ανεύθυνη συμπεριφορά ορισμένων Αθηναίων», οι οποίοι ξήλωσαν τις κορδέλες που με κόπο είχαν τοποθετήσει χθες οι εργαζόμενοι της Πολιτικής Προστασίας υπό βροχή, με στόχο να αποτραπεί η στάθμευση αυτοκινήτων στη συγκεκριμένη γέφυρα.

Όλη η ανάρτηση του δημάρχου Χαλανδρίου

Μακριά η νύχτα απόψε.
Ώρα 5.30πμ.
Παρά τον τεράστιο όγκο νερού που πέφτει αδιαλείπτως τόσες ώρες το έργο μέχρι στιγμής κρατάει.

Υ.Γ Φυσικά τίποτα δεν μπορεί να νικήσει την ανθρώπινη βλακεία των Αθηνέζων που ξήλωσαν τις κορδέλες που με κόπο τοποθετούσαν χθες οι εργαζόμενοι της Πολιτικής προστασίας μέσα στη βροχή, για να παρκάρουν ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ στη γέφυρα της Γρίβα και Καλαμά. Εκεί δηλαδή που έχει βγει πάνω το ποτάμι εκατό φορές από το 1977 και μετά.