Στη σύλληψη δύο ατόμων, που επέβαιναν σε Ι.Χ., προχώρησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην Κηφισιά... το βράδυ της Παρασκευής.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε στις 22:40, στη συμβολή των οδών Ιλισίων και Αιολίας. Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ., που θεώρησαν πως το όχημα είναι ύποπτο, έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο.
Σε αυτό επέβαιναν δύο άνδρες. Ένας 21χρονος αλβανικής καταγωγής και ένας 23χρονος Έλληνας γνωστός στον χώρο της τραπ μουσικής.
Κατά τον έλεγχο, οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή τους μικροποσότητα κάνναβης καθώς και έναν τρίφτη.
Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Ο γνωστός τράπερ που συνελήφθη είναι από τους νεότερους και πολύ αναγνωρίσιμους εκπροσώπους της ελληνικής trap σκηνής, με σημαντική παρουσία τα τελευταία χρόνια στο YouTube και στις streaming πλατφόρμες. Είναι ανάμεσα στους καλλιτέχνες που συνδύασαν τη μουσική τους με έντονη εικόνα στα social media, έχοντας μεγάλη απήχηση στις ηλικίες 15-25 ετών.


Ο νεαρός τράπερ, επίσης, είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, όπου στο Instagram εμφανίζεται με φωτογραφίες που τον δείχνουν με πολυτελή αυτοκίνητα, κοσμήματα και ρούχα επώνυμων μαρκών.