Latest News

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2025

Θρίλερ στην Ακρόπολη: Βρέφος 30 ημερών βρέθηκε σε καρότσι σούπερ μάρκετ - Συνελήφθη η μητέρα


 Βρέφος 30 ημερών εντοπίστηκε από γυναίκα στην οδό Καλλιρόης 130 κοντά στην Ακρόπολη, μέσα σε καρότσι σούπερ μάρκετ και δίπλα από... πλατεία.

Το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία προκειμένου να του παρασχεθούν τυχόν πρώτες βοήθειες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά τον εντοπισμό του βρέφους, μια γυναίκα εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα στα Καμίνια και ανέφερε πως παρέδωσε το παιδί σε άνδρα σε σούπερ μάρκετ κοντά στην Ακρόπολη, για να κάνει ψώνια, ωστόσο εκείνος πήρε το παιδί και εξαφανίστηκε.

Να σημειωθεί, ότι το παιδί εντοπίστηκε λίγο μετά τις 20:00 μ.μ. χθες, Τετάρτη (3/9) από μια 54χρονη γυναίκα από την Αλβανία μέσα σε καρότσι σούπερ μάρκετ, σε πάρκο επί της Λεωφόρου Καλλιρόης. Το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.

Η αστυνομία αναζητά βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας τόσο από το σούπερ μάρκετ όσο και από το πάρκο προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος άφησε το βρέφος στο σημείο.

Η μητέρα συνελήφθη άμεσα για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ενώ ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα (04/09) ενώπιον του εισαγγελέα.