Latest News

Τρίτη 8 Ιουλίου 2025

Tραγωδία στην Ξάνθη: Τι ερευνούν οι Αρχές για τους δύο 16χρονους που βρέθηκαν σφηνωμένοι κάτω από βράχο


 Σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή, στις σορούς των δύο 16χρονων που εντοπίστηκαν νεκροί... στην Ξάνθη.

Τα δύο ανήλικα ξαδέλφια αγνοούνταν από το απόγευμα της Κυριακής και βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας, σε δύσβατη περιοχή στην κοίτη του ποταμού Κόσυνθου στην Ξάνθη, κοντά στο «Μονοπάτι της Ζωής».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο εντοπισμός τους έγινε από περιπατητή, ο οποίος ενημέρωσε τις Αρχές για την παρουσία των δύο ανηλίκων χωρίς τις αισθήσεις τους, ενώ το xanthinews.gr, ανέφερε πως τα παιδιά βρέθηκαν σφηνωμένα κάτω από βράχο μέσα σε ρηχό νερό με τα μαγιό τους.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα διασώστες του ΕΚΑΒ και πυροσβεστικές δυνάμεις, όμως διαπίστωσαν ότι οι δύο έφηβοι ήταν ήδη νεκροί.

Οι σοροί τους μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου και εκεί θα διενεργηθεί η ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες θανάτου τους.