Latest News

Τρίτη 27 Μαΐου 2025

Αλέξης Γεωργούλης: Η ζωή μετά την πολιτική και το πάθος του για τα ψηφιδωτά


Ο ηθοποιός και πρώην ευρωβουλευτής, ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε για τη νέα του καθημερινότητα και την ενασχόλησή του με... τα ψηφιδωτά.

«Η ενασχόλησή μου είναι με τα ψηφιδωτά. Πηγαινοέρχομαι στον Αγιόκαμπο. Είναι κάτι που μου ανοίγει τον ορίζοντα, μεταφορικά και κυριολεκτικά και μπορώ και ονειρεύομαι», είπε για τη νέα του ζωή ο Αλέξης Γεωργούλης.

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση: «Είναι κάτι που το θέλω πάρα πολύ. Κάτι που το έκανα και σαν ευρωβουλευτής. Θέλω να κάνω κάτι το οποίο θα με πάει κάπου αλλού, να μην είναι βιοποριστικός ο λόγος που κάνω μια δουλειά αλλά εξερευνητικός», απάντησε ο Αλέξης Γεωργούλης.

Για το διάστημα που πέρασε ως Ευρωβουλευτής: «Δεν μου λείπει, έκανε τον κύκλο του. Μέχρι και να κλείσει ο κύκλος, είχα πάρα πολύ καλή εμπειρία και εικόνα για την δουλειά που γίνεται στην Ευρωβουλή».