Latest News

Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

« Έχω αποστασιοποιηθεί από τη ΝΔ πολιτικά και ψυχικά»: Ο Σπηλιωτόπουλος, ο Κασσελάκης και το παγωτό που σκοτώνει -

 Για σκόπιμη παρερμηνεία των δηλώσεων του Στέφανου Κασσελάκη έκανε λόγο σε συνέντευξή του ο Άρης Σπηλιωτόπουλος...

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο Άρης Σπηλιωτόπουλος σχολιάζοντας τη φράση του Στέφανου Κασσελάκη ότι «υπουργοί σκοτώνουν παιδιά» υποστήριξε ότι «δεν νομίζω ότι υπάρχει τοξικότητα. Εγώ άκουσα τις δηλώσεις και κατάλαβα ότι όχι μόνο έχουν παρερμηνευθεί, αλλά έχει γίνει σκοπίμως για να δημιουργηθεί τοξικότητα από την άλλη πλευρά. Οι επιθέσεις που κάνουν από την άλλη πλευρά είναι ότι δήθεν είπε ότι οι υπουργοί δολοφονούν. Αυτό που είπε ο κ. Κασσελάκης σημαίνει ότι κάποιος έχει παραμελήσει τα καθήκοντά του που δημιουργεί συνθήκες από τις οποίες έχουν χαθεί ζωές. Το "σκοτώνει" είναι μια φράση που σε έναν προφορικό λόγο τη λες για την αμέλεια ή και θετικά. Δεν έχετε ακούσει νέα παιδιά να λένε "αυτό το παγωτό σκοτώνει";». 

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος υπογράμμισε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «λειτουργεί αντισυμβατικά, λέει με διαφανή τρόπο αυτό είναι το σπίτι μου και ο τρόπος που ζω και θέλω να γίνεται κοινωνοί σε αυτό. Μέχρι τώρα βλέπαμε πολιτικούς να κρύβονται πίσω από το πόθεν έσχες και να μην τεκμηριώνουν ποτέ τα πόθεν. Ο κ. Κασσελάκης είναι επιτυχημένος, δεν έχει να κρύψει κάτι. Δεν έχει ανάγκη από συμβουλές, γιατί λειτουργεί με τρόπο διαυγή, γιατί λέει ότι αυτά τα λεφτά τα κέρδισα, ξέρετε τις δουλειές που έκανα, μάζεψα τα χρήματα και ήρθα εδώ να προσφέρω κάτι. Μέχρι σήμερα έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε μια μεγάλη περιουσία που προέρχεται από τον χώρο της πολιτικής, χωρίς να μπορεί να δικαιολογηθεί επαρκώς».

Μιλώντας για τα την επαγγελματική πορεία του ο Άρης Σπηλιωτόπουλος είπε ότι «έκανα μια μεγάλη πολιτική διαδρομή και γύρισα πίσω στην επαγγελματική μου πορεία. Και πριν και μετά, παραμένω επαγγελματικά ένας επικοινωνιολόγος στρατηγικός αναλυτής. Από τη στιγμή που απομακρύνθηκα από τη ΝΔ και πολιτικά και ψυχικά, με δική μου πρωτοβουλία, τα τελευταία 10 χρόνια έκανα αυτή τη δουλειά».

Στην ερώτηση πώς θα αντιδρούσε αν του γινόταν μια πρόταση συνεργασίας από τη Νέα Δημοκρατία απάντησε «θα το σκεφτόμουν πάρα πολύ, αλλά το πιθανότερο είναι ότι επειδή πολιτικά έχω αποστασιοποιηθεί και ψυχικά νιώθω πολύ μακριά από τη ΝΔ, όσο βλέπω τον εαυτό μου παραμένω στο δημοκρατικό κέντρο, στον μεσαίο χώρο, θα έλεγα ότι αυτός ο μεσαίος χώρος δεν βρίσκεται στη ΝΔ με τη σημερινή της μορφή. Θα ήταν επομένως δύσκολο να συνεργαστώ με τη ΝΔ».

Τέλος, αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα του Φρέντη Μπελέρη στις ευρωεκλογές λέγοντας ότι αυτή «σηματοδοτεί μια ανάγκη της ΝΔ εντελώς καιροσκοπική να κλείσει τις διαρροές προς την άκρα δεξιά».