Latest News

Δευτέρα 6 Μαΐου 2024

Έμιλι Μπλαντ: Αποκάλυψε πως ήθελε να κάνει... εμετό όταν έπρεπε να φιλήσει ορισμένους ηθοποιούς κατά τη διάρκεια γυρισμάτων!

 


Η Έμιλι Μπλαντ μίλησε πρόσφατα για το τι συμβαίνει όταν ένας ηθοποιός δεν ταιριάζει απόλυτα με έναν συμπρωταγωνιστή του, ειδικά όταν γυρίζει... ρομαντικές σκηνές.


Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο «Howard Stern Show», η 41χρονη Βρετανίδα ηθοποιός μίλησε για το πώς αναπτύσσει τη χημεία με τους συναδέλφους της για κάθε ταινία της, ενώ τόνισε στον Χάουαρντ Στερν ότι σε πολλές περιπτώσεις, «είχα χημεία με ανθρώπους που δεν μου άρεσαν».

Όταν ο 70χρονος ραδιοφωνικός παραγωγός, πήγε κατευθείαν στο ψητό και τη ρώτησε: «Με ποιους;». Η Μπλαντ αρνήθηκε να απαντήσει λέγοντας: «Δεν θα σου πω». «Είχα χημεία με ανθρώπους που... Δεν πέρασα καλά δουλεύοντας μαζί τους», είπε, εξακολουθώντας να αρνείται να αποκαλύψει ονόματα.
«Μερικές φορές είναι ένα παράξενο πράγμα. Μερικές φορές μπορεί να έχεις μια σχέση που είναι πραγματικά αβίαστη, αλλά δεν μεταφράζεται στην οθόνη», είπε, μιλώντας για τους τρόπους με τους οποίους προσπαθεί να δημιουργήσει χημεία. «Η χημεία είναι αυτό το παράξενο πράγμα. Είναι ένα αιθέριο πράγμα [...] Ή υπάρχει ή δεν υπάρχει».

«Είναι πιο εύκολο όταν έχεις μια φυσική σχέση με κάποιον», πρόσθεσε.

Η Μπλαντ μίλησε επίσης για κάποιες τακτικές που χρησιμοποιεί για να βρει τη χημεία με έναν συμπρωταγωνιστή της όταν δεν υπάρχει πολύ, όπως το να προσπαθεί να βρει κάτι που της αρέσει στον συνάδελφό της, προκειμένου να προσπαθήσει να δημιουργήσει μια καλύτερη σχέση στην κάμερα.

«Πρέπει να βρίσκω κάτι που μου αρέσει σε όλους. Πρέπει να βρω κάτι ... Ακόμα κι αν είναι ένα πράγμα», δήλωσε μιλώντας στον Στερν.

«Μπορεί να είναι ότι έχουν ωραίο γέλιο ή μου αρέσει ο τρόπος που μιλάνε στους ανθρώπους. Είναι ευγενικοί. Εννοώ, μπορεί να είναι κάτι τυχαίο», συνέχισε και πρόσθεσε: «Αλλά βρείτε κάτι που αγαπάτε σε αυτό το άτομο ή κάτι που αγαπάτε σε αυτούς στον χαρακτήρα τους και στη συνέχεια στηριχτείτε σε αυτό».

Παρά τις προσπάθειές της να δημιουργήσει χημεία μεταξύ της ίδιας και του συμπρωταγωνιστή της, η Μπλαντ δήλωσε ότι κάποιες στιγμές στα γυρίσματα ήταν εντελώς αηδιαστικές.

«Ήθελες να κάνεις εμετό;» ρώτησε ο Στερν την Μπλαντ σχετικά μια τέτοια αηδιαστική στιγμή σε γυρίσματα, με την ίδια να απαντά: «Απολύτως».

«Δεν θα έλεγα ότι είναι κάτι σαν ακραία απέχθεια, αλλά σίγουρα δεν έχω απολαύσει κάποια από αυτά», πρόσθεσε.