Latest News

Παρασκευή 3 Μαΐου 2024

Άστον Βίλα: Αναζητούν την «ηρωίδα» διασώστης που έσωσε φίλαθλο της ομάδας όταν έπαθε ανακοπή στον θρίαμβο 4-2 του Ολυμπιακού

 


Όλοι οι οπαδοί της Άστον Βίλα ψάχνουν τη γυναίκα που έσωσε φίλαθλο της ομάδας όταν υπέστη καρδιακή ανακοπή στον θρίαμβο 4-2 του Ολυμπιακού στον πρώτο ημιτελικό του Conference League το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης, με πολλούς μάλιστα να σπεύδουν να την επαινέσουν αποκαλώντας την... «ηρωίδα».

Το επεισόδιο σημειώθηκε στο ημίχρονο του αγώνα με τους οπαδούς της αγγλικής ομάδας να εκκενώνουν τα κάτω καθίσματα της θύρας Holte End του Βίλα Παρκ, με αποτέλεσμα την καθυστέρηση της έναρξης του δευτέρου ημιχρόνου.

Η ιστορία έγινε γνωστή όταν κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο η φωτογραφία μιας γυναίκας να τρέχει στο σημείο του συμβάντος, ενώ οπαδός ζητούσε πληροφορίες για αυτήν που έσωσε τη ζωή του φιλάθλου.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η διασώστης λέγεται Χάιντι Έλιοτ και εργάζεται στην East Midlands Ambulance Service. Οπαδοί της Άστον Βίλα καλούν πλέον την ομάδα να δώσει εισιτήριο διαρκείας στην διασώστη.

«Αυτή ήταν η κόρη μου. Είναι διασώστης στο Λέστερ. Ήμασταν τέσσερις σειρές πάνω από τον φίλαθλο που έπαθε την ανακοπή. Όταν γύρισα το κεφάλι μου την είδα να πηδάει πάνω από τα καθίσματα για να φτάσει στον άνθρωπο» περιέγραψε από την πλευρά του ο πατέρας της Έλιοτ.