Latest News

Κυριακή 21 Απριλίου 2024

Σοκ στην Κω: Νεκρό βρέφος ενός έτους με σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης – Κρατούνται οι γονείς του

 Νεκρό στο νοσοκομείο της Κω μεταφέρθηκε το βράδυ του Σαββάτου (20/4) ένα κοριτσάκι ενός έτους, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής...

συνθήκες.

Το βρέφος μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο του νησιού, καθώς οι γονείς του κάλεσαν λίγο πριν τις 8.30 το βράδυ το ΕΚΑΒ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, το βράδυ του Σαββάτου η μητέρα του βρέφους διαπίστωσε ότι η ανήλικη κόρη της έχει χάσει τις αισθήσεις της. Στη συνέχεια προσπάθησε να τη συνεφέρει και την ίδια ώρα φώναζε για βοήθεια.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του με τη σορό του να μεταφέρεται στη Ρόδο προκειμένου εξεταστεί από ιατροδικαστή. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του παραμένουν άγνωστες και έχει ξεκινήσει έρευνα.

Οι γιατροί παρατήρησαν ότι το βρέφος έφερε εκδορές και σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης. Η αστυνομία έχει λάβει δέκα καταθέσεις από τους γιατρούς αλλά και από τους γείτονες.


Προσήχθησαν οι γονείς του νεκρού βρέφους στην Κω

Στη συνέχεια, προσήχθησαν στο Τ.Α. Κω τόσο η μητέρα του βρέφους, όσο και ο πατέρας του, που στο μεταξύ είχε μεταβεί στο Νοσοκομείο. Και οι δύο ανέφεραν ότι τα τραύματα που έφερε το βρέφος προέρχονταν είτε από χτυπήματα που δέχθηκε από τον αδελφό του, ηλικίας 2 ετών, είτε από κάποια ατυχήματα, ενώ σχετικά με τα σημάδια που παραπέμπουν σε σεξουαλική κακοποίηση, δήλωσαν άγνοια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του βρέφους έχει απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν, με κατηγορίες για πορνογραφία.