Latest News

Τρίτη 9 Απριλίου 2024

Έδιωξαν μητέρα επτά παιδιών από εκκλησία: Είχε 800 τατουάζ και ένα σταυρό στο πρόσωπο!

 
Μια μητέρα επτά παιδιών με τατουάζ που περιείχε και ένα σταυρό στο πρόσωπό της φέρεται να εκδιώχθηκε από... μια εκκλησία.

Η Melissa Sloan από την Ουαλία έχει περισσότερα από 800 τατουάζ, συμπεριλαμβανομένων τετράγωνων με έντονα χρώματα και καρδιές σε όλο το πρόσωπό της, κυρίως από τον σύντροφό της Luke.

Τα εκτεταμένα τατουάζ στο πρόσωπό της περιλαμβάνουν την εικόνα ενός σταυρού, καθώς η 46χρονη από την Ουαλία στράφηκε στον Θεό αφού ο Λουκ αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Όμως, ενώ προσευχόταν και τραγουδούσε, η μητέρα επτά παιδιών ισχυρίζεται ότι την «έβγαλαν» από την τοπική εκκλησία και μάλιστα πάνω από μία φορά.

ADVERTISEMENT

«Όλοι γύρισαν την πλάτη τους γελώντας μαζί μου. Ο ιερέας είπε «πρέπει να φύγεις», αλλά οι περισσότεροι γελούσαν μαζί μου, κάτι που δεν ήταν και καινούργιο. Ο ιερέας πρέπει να είναι κακός για να το κάνει αυτό», είπε η Μελίσα στην Daily Star.

Η δικαιολογία ήταν επειδή «τραγουδούσε πολύ δυνατά», αλλά ένιωθε ότι αυτό ήταν άδικο καθώς πολλοί άλλοι άνθρωποι τραγουδούσαν. Είπε επίσης ότι η εκκλησία υποτίθεται ότι είναι ένας ασφαλής χώρος για όλους.

«Με έκριναν λόγω των τατουάζ μου, υποτίθεται ότι ανοίγουν τις πόρτες και δεν κρίνουν», είπε.

Τώρα, μετά την απόρριψη, η Μελίσα νιώθει σαν να έχει χάσει την πίστη της στην εκκλησία.

Δεν ήταν το πρώτο μέρος που της ζητήθηκε να φύγει.

Λέει ότι της ζητήθηκε επίσης να φύγει από τα σαλόνια τατουάζ, την κηδεία της μητέρας της αλλά και σε παιδότοπους που πήγαινε τα παιδιά της να παίξουν!

 

Ενώ ήταν «συνηθισμένη σε αυτό», υπήρχε ένα επιπλέον επίπεδο σοκ όταν φέρεται ότι της ζητήθηκε να φύγει από την εκκλησία, λέγοντας ότι τα βασικά μηνύματα από τη Βίβλο, όπως «αγάπα τον πλησίον σου» είχαν σαφώς χαθεί.