Latest News

Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Αλεχάντρα Ροντρίγκες: Δικηγόρος, δημοσιογράφος και Μις Μπουένος Άιρες στα 60 της (ΕΙΚΟΝΕΣ)

 Μια 60χρονη δικηγόρος έγραψε ιστορία, καθώς στέφθηκε Μις Μπουένος Άιρες...

στα καλλιστεία.

Η δικηγόρος και δημοσιογράφος Αλεχάνδρα Ροντρίγκες αμφισβήτησε τα στερεότυπα και ζέστανε τις καρδιές παντού όταν στέφθηκε νικήτρια των καλλιστείων Μις Μπουένος Άιρες. Είναι η πρώτη 60χρονη γυναίκα στην ιστορία των καλλιστείων που κερδίζει τον τίτλο, σηματοδοτώντας μια απόκλιση από τα ηλικιακά πρότυπα που συνήθως τοποθετούν τη νεολαία στο βάθρο.

«Είμαι ενθουσιασμένη που εκπροσωπώ αυτό το νέο παράδειγμα στα καλλιστεία ομορφιάς, επειδή εγκαινιάζουμε ένα νέο στάδιο στο οποίο οι γυναίκες δεν είναι μόνο φυσική ομορφιά αλλά ένα άλλο σύνολο αξιών», είπε στον Τύπο. «Είμαι η πρώτη αυτής της γενιάς που ξεκινάει με αυτό», συμπλήρωσε.

alexandra rodriges 7a4e0

«Νομίζω ότι οι κριτές είδαν την αυτοπεποίθησή μου και το πάθος μου να εκπροσωπήσω τις γυναίκες της γενιάς μου», συνέχισε. «Είμαι αποφασισμένη να παλέψω για το στέμμα της Μις Υφήλιος Αργεντινή 2024».

Από τότε που κέρδισε το πολυπόθητο στέμμα της Μις Μπουένος Άιρες, η Ροντρίγκες φέρεται να είναι φαβορί των θαυμαστών της για το στέμμα της Μις Αργεντινή, το οποίο θα της επιτρέψει να διαγωνιστεί στον διεθνή διαγωνισμό Μις Υφήλιος. Στο παρελθόν, τα καλλιστεία Μις Υφήλιος επέτρεπαν αυστηρά μόνο σε άτομα ηλικίας μεταξύ 18 και 28 ετών να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό.

Τον Σεπτέμβριο του 2023, ο Οργανισμός Μις Υφήλιος ανακοίνωσε ότι από το 2024 δεν θα υπάρχουν πλέον όρια ηλικίας για τις διαγωνιζόμενες των καλλιστείων. Από το 2024, κάθε γυναίκα άνω των 18 ετών θα μπορεί να συμμετέχει.

alexandra rodriges2 898a1

Η Ροντρίγκες δεν είναι η μόνη που αψηφά τα ηλικιακά πρότυπα ομορφιάς στον κόσμο των καλλιστείων, με την 47χρονη Haidy Cruz να διαγωνίζεται για να εκπροσωπήσει τη Δομινικανή Δημοκρατία στα καλλιστεία Μις Υφήλιος 2024.