Latest News

Τρίτη 9 Απριλίου 2024

Συνελήφθη 25χρονος που μαχαίρωσε γυναίκα με μωρό: Ήταν πρώην εραστής της

Ένας άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για δολοφονία αφού μαχαίρωσε μέχρι θανάτου μία γυναίκα που έσπρωχνε το μωρό της σε ένα καροτσάκι...

στο Μπράντφορντ.

Η αστυνομία είπε ότι συνέλαβε έναν άνδρα το πρωί της Τρίτης σε σχέση με τον θάνατο της 27χρονης Kulsuma Akter από το Oldham.

Οι ντετέκτιβ του Δυτικού Γιορκσάιρ είπαν ότι συνέλαβαν έναν 25χρονο άνδρα, από το Oldham, στο Aylesbury του Buckinghamshire.

Η άτυχη γυναίκα πέθανε το Σάββατο μετά την επίθεση ενώ το μωρό δεν το πείραξε.

ADVERTISEMENT

Ο ύποπτος για τη δολοφονία, Habibur Masum είναι από το Μπαγκλαντες και  «πιστεύεται ότι είναι πατέρας του παιδιού και πρώην εραστής του θύματός του».

Η αστυνομία έχει προειδοποιήσει το κοινό «να μην πλησιάσει» τον 25χρονο αφού είχε κατηγορηθεί για επίθεση και απειλή κατά της Akter τον περασμένο Νοέμβριο, και να «καλέσουν αμέσως το 999» εάν τον βλέπουν.

Το πλάνα κλειστού κυκλώματος τον δείχνουν να φορά ένα παλτό με τρεις μεγάλες οριζόντιες γραμμές από γκρι, άσπρο και μαύρο, γαλάζιο ή γκρι παντελόνι με ένα μικρό μαύρο έμβλημα στην αριστερή τσέπη και πορτοκαλί αθλητικά παπούτσια.

Οι αστυνομικοί είπαν ότι εντόπισαν ένα μαχαίρι από το σημείο, αλλά δεν μπόρεσαν να επιβεβαιώσουν εάν ο Masum ήταν οπλισμένος.

Μια σελίδα στο Facebook που πιστεύεται ότι ανήκει στον κ. Masum υποδηλώνει ότι είναι υπήκοος Μπαγκλαντές και σπουδάζει ψηφιακό μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο του Bedfordshire.

Το πανεπιστήμιο αρνήθηκε να σχολιάσει ή να επιβεβαιώσει εάν ο κ. Masum ήταν ένας από τους φοιτητές του όταν επικοινώνησε το BBC.