Latest News

Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

Σοκ στη Σαντορίνη: Συνελήφθη αλλοδαπός που θώπευε γυναίκες στα σοκάκια

 Μετά από καταγγελία 44χρονης γυναίκας συνελήφθη, στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης, 23 χρόνος άνδρας με καταγωγή από την Αίγυπτο που θώπευε γυναίκες στα σοκάκια... του νησιού.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 10 το βράδυ, η 44χρονη γυναίκα ενώ περπατούσε μόνη της σε στενό δρόμο της Καλντέρας στο Ημεροβίγλι Σαντορίνης, αντιλήφθηκε ότι την ακολουθεί ένας άνδρας.

Προσπάθησε για αρκετή ώρα να τον αποφύγει χωρίς αποτέλεσμα. Κάποια στιγμή, ο άγνωστος προς εκείνην άντρας, την πλησίασε και με το χέρι του την θώπευσε στον αριστερό γλουτό της, προσβάλοντας με την χειρονομία αυτή τη γενετήσια αξιοπρέπειά της. Η γυναίκα σοκαρισμένη άρχισε να βάζει τις φωνές και να ζητάει βοήθεια. Ο δράστης τρόμαξε και τράπηκε σε φυγή.

Η γυναίκα που εργάζεται σε ξενοδοχείο της περιοχής ως εποχιακή υπαλληλος, κατήγγειλε το περιστατικό ενώ άμεσα εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 23χρονος αλλοδαπός άνδρας από την Αίγυπτο. Στη συνέχεια, αναγνωρίστηκε από το θύμα ως ο δράστης της επίθεσης. Σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για «προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας».